Daar zijn we weer!

Door De Rietbergjes - 24-07-2009 00:18

5e dag:
Vandaag Bryce Canyon bekeken. Indrukwekkend, wat een rotsformaties. De temperatuur is hiertrouwens zeer dragelijk. De enorme hitte van Las Vegas hebben we gelukkig ver achter ons gelaten en ik schat dat het hier u zo'n 27 tot 28 graden is, maar op een droge manier en met een heerlijk windje.
We hebben de Bryce Canyon verkend met een shuttlebus. Ideale manier om op een relaxte wijze zo'n park te bekijken.

's Avonds naar een echte rodeo geweest. Hebben zelfs staand het Amerikaanse Volkslied moeten aanhoren voordat de diverse cowboys in het zand gingen bijten. Was trouwens wel leuk om een keer mee te maken.

6e dag:
Van Bryce Canyon naar Capitol Reef gereden. Een tocht van 177 mijl door een indrukwekkend landschap. Van rostformaties naar liefelijke lappendekens. Van alles wat.

Staan nu op een camping aan de rand van het Capitol Ref National Park. Een heerlijke plek met prachig uitzicht en lekker schaduw. Gaan zo even onze houtvoorraad aanvullen. We stoken hier 's avonds namelijk altijd een kampvuur.

Hier voor heeft iedere camperplaats zijn eigen vuurkuil ter beschikking. We voelen ons net echte cowboys zo 's avonds bij het kampvuur onder de heldere sterren hemel. Ben altijd  wel  blij als ik weer op mijn lekkere bedje kruip en niet onder een deken naast het vuur hoef te slapen.
Morgen vertrekken we naar Moab. Een plaats tussen 2 natuurparken, Canyonland en Arches. Hier blijven we 2 nachten staan voordat we verder reizen naar Monument Valley, het indianenreservaat van de Navajo-indianen. Jullie horen er alles van.
          

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan