Dinsdag 16 juni 2009

Door John en Janneke van Rooijen - 18-06-2009 15:23 Vandaag reden we van Sun Peaks richting Revelstoke. Ook dit was weer een mooie rit in een heel groene omgeving. Onderweg hebben we een hertje gezien (gewoon midden op de weg) en een aantal van die schapen/geiten (wat het ook zijn) met van die gekrulde horens. Het blijft fascinerend om na iedere bocht die je neemt weer iets anders te zien.
We zijn eigenlijk rechtstreeks doorgereden naar Revelstoke om daar eerst naar ons hotel te rijden. Dit was Glacier House Resort ( www.glacierhouse.com ), een prachtige houten lodge echt in the middloe of nowhere. Een heerlijke, rustige omgeving!
Na te zijn ingecheckt zijn we en rochting Revelstoke National Park gereden. Daar hebben we met name de Meadows Way To The Sky gedaan. Een prachtige rit naar boven die normaal 25 km is, maar nu maar 18 km omdat er nog teveel sneeuw op de weg naar de top lag. Na de 18km gereden te hebben zijn we verder gaan lopen en op 20km kwamen we inderdaad in de sneeuw terecht. Een heel aparte ervaring om in je korte broek bij ruim 20 graden de sneeuw in te lopen.
Daarna zijn we terug gegaan richting ons hotel om even lekker te douchen  en daar buiten gezellig even wat te drinken. Rond een uur of 7 zijn we toen het stadje ingereden om iets te eten. Toen we daarvan terug kwamen zijn we de reis voor de volgende dag gaan uitstippelen en daarna lekker slapen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan