Vancouver - Baarlo

Door ine eulenpesch - 02-07-2009 16:10

Gisterenavond Nederlandse tijd rond 23.00 uur zijn we vanuit Vancouver vertrokken naar Nederland alwaar we om 08.20 uur geland zijn. In Canada vieren ze op 1 juli Canada Day, dat wordt gevierd met parade en vuurwerk en iedereen wenst je Happy Canada Day. Op 1 juli 2009 gebeurde dit voor de 142ste keer.
We kijken terug op een bijzonder mooie rreis door Canada. Hebben 3000 km. gereden en hebben toch maar een heel klein stukje van Canada gezien, waarbij de Rocky Mountains, met zijn (of is het haar) prachtige natuur, de beren, de wapiti's, de herten, de sneeuwgeiten en vele andere dieren, de hoge besneeuwde bergtoppen met vele prachtige meren zoals Lake Louise, Mirror Lake en Lake Agnes, watervallen en kreekjes ons het meest gefacineerd hebben. Ook het rijden op de Canadese wegen is een lust, geen files en maximum snelheid 110 km. per uur.
Met andere woorden Canada is een bezoek waard!
We zijn 18 dagen weggeweest en die zijn omgevlogen. Wij hebben genoten en hopen dat we jullie met ons reisverslag ook een indruk hebben kunnen geven van dit prachtige land.

Tot slot
De Canadezen zijn een super vriendelijk volk. Ze zullen je altijd vragen hoe het met je gaat en hoe je dag tot nu toe was. Daarnaast kennen ze in het verkeer geen stress, als ze bijvoorbeeld denken dat je wilt oversteken stoppen ze al en als je dat oversteken wat langzaam doet toetert er niemand.
De bediening in de restaurants leven van de fooien en dat is ook goed te merken, ze zijn bijzonder attent zonder opdringerig te worden.  
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan