Tofino en Victoria

Door ine eulenpesch - 28-06-2009 18:51 Vandaag is het zondag. We zijn gisteren in Victoria aangekomen. In dit hotel kunnen we internetten in Tofino was dat niet meer mogelijk.
We zijn met een klein bootje in Tofino op zee op walvissenjacht geweest. We hebben een aantal exemplaren gezien en ook nog 2 orka's. Heel indrukwekkend en machtig om te zien.
We moesten wel zeebenen hebben, de boot klotse hevig op de golven en kwam met klappen op het water terecht. Gisteren zijn we via Duncan naar Victoria gereden. Victoria iseen echte koloniale stad met prachtige oude gebouwen. Victoria is de hoofdstad van British Colombia en telt zo'n 300.000 inwoners. Voor diegene onder jullie die googelen, we zitten in Harbour Towers en suites in Victoria in de Quebeck Street.
Vandaag blijven we nog in Victoria, het is een ca. 20 graden dus een fijne dag om Victoria te bezichtigen.
Morgen vertrekken we met de Ferry weer naar het vaste land naar Vancouver, ons laatste adres in Canada, Daar blijven we nog 2 nachten en dan gaat het op woensdag weer terug naar huis alwaar we op donderdagmorgen aankomen. De weken zijn omgevlogen.

Groetjes van Wim, Thea, Günter en Ine
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan