29-09: Grand Canyon (dag 2)

Door Leon en Puck - 30-09-2008 09:01 Nadat we een beetje op tijd waren opgestaan en hadden ontbeten hebben we vanmorgen eerst maar eens de camper verplaatst. We moesten tenslotte vanaf de staatscamping naar de commerciële campground. Alleen moet je op de ene weg voor je op de andere terecht kan. Dan dus maar gewoon op de parkeerplaats dat ding. Mooi over 2 vakken parkeren want in eentje past hij niet. Vervolgens met de shuttlebus naar het meest oostelijk gedeelte van het park, althans dat deel waar de shuttle bus nog komt. Vandaar uit zijn we terug gelopen langs de rand van de canyon. Een wandeling van een kleine 6 kilometer.









Onderweg regelmatig gestopt om te genieten van het uitzicht maar ook om wat te drinken. Met een graad of 25 en vol in de zon is dat tenslotte geen overbodige luxe. Ook weer de nodige wildlife gezien. Maar verder dan wat eekhoorns en een paar kleine hagedissen zijn we helaas niet gekomen.



Wij waren toch wat eerder klaar met ons bezoek dan verwacht omdat we gisteren ook al een hoop gezien hadden. En één van de andere trails (namelijk eentje die de canyon ingaat) vonden wij beiden niet zo geschikt. Wat te doen dus? Nog een nachtje blijven en morgen vertrekken of de tijd van vandaag nuttig besteden en zorgen dat we elders nog iets leuks kunnen doen. We hebben beslotten het laatste te doen. We hebben ons schema een beetje omgegooid en gaan nu voor een paar dagen naar San Diego. Deze stad heeft legio mogelijkheden ons aan de westkust nog even te vermaken. San Diego Zoo, Sea World, zwem-pretparken en niet te vergeten de USS Midway een oud vliegdekschip dat nu dienst doet als drijvend museum.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan