24-09: Bryce Canyon

Door Leon en Puck - 25-09-2008 06:50

Dat de isolatie van de camper te wensen overlaat merk je pas goed als het buiten wat kouder wordt. Vannacht was het rond het vriespunt en daarmee werd het dus ook in de camper erg fris. Bij het opstaan dus maar even de kachel van de camper aangezet. Met de kachel en wat dikkere kleren aan was het prima uit te houden. Toen we informeerden naar de shuttlebus die ons van de campground naar het park (Bryce) kon brengen bleek het tevens al een uurtje later dan we dachten. Gisteren zijn we ergens in eens andere tijdzone gekomen zonder dat we het zelf in de gaten hadden (waarschijnlijk bij het inrijden van Utah). Maar gauw naar de shuttle bus dus. Via het visitor center naar Bryce Point. Wat een uitzicht!! Het ziet er werkelijk indrukwekkend uit. Ondanks de wat mindere ervaringen in Yosemite toch maar voor het lopen van een trail gekozen i.p.v. alle high-lights via de bus te doen. We zijn ongeveer 2 kilometer langs de rand van de canyon gelopen en hebben genoten van het uitzicht. De temperatuur was trouwens inmiddels alweer een stuk aangenamer.





Via de shuttle, een stukje lopen en nog een stukje met de shuttle weer bij onze camper aangekomen. Even voor 125 U$ aan benzine in de tank en gaan met die banaan. Via een scenic highway op naar Capitol Reef. Onderweg vele bochten en hellingen dus echt opschieten deed het niet, maar het uitzicht maakt toch wel een hoop goed.



Begin van de avond aangekomen op de campground en gauw een paar wasjes gedraaid. Gevolg is wel dat er nu in de hele camper was ligt te drogen want de droger doet niet aan kastdroog. Ook de pool op decampground is niet groter dan onze voortuin maar ook hier maakt het uitzicht een hoop goed. Vanuit de camper kijken we uit op een groot rood bergmassief. Zie maar:




 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan