Dinosaurs en Flaming Gorge

Door familie J.J.ter Beek - 29-07-2008 23:45 zondag 20 juli
Vertrek van de KOA-camping in Moab. Nog één maal een pancake-ontbijt genuttigd.
Daarna op weg naar Vernal. Dit ligt vlak bij DINASOURS National Park. Hier zijn allerlei fossielen van Dinosauriërs gevonden. Normaal kun je die in een bepaald museum bekijken. Helaas was dit museum gesloten.
Dus het Visitor Centre bezocht in Vernal: ook erg interessant en erg leuk opgezet.
Ondertussen hadden we problemen met onze verwarming, althans dat dachten we. Na veel heen en weer gebel met de verhuurder "Cruise America" bleek het om de converter te gaan. Deze sloeg steeds vanzelf aan, en ook weer uit.
maandag 21 juli
Voor het eerst bewolkt weer, dus lange broeken aan. Toch moesten Anne en Gijs, als rechtgeaarde Hollanders, nog even het zwembad in.
Een uurtje later was het weer heerlijk weer.
's Middags gearriveerd in Flaming Gorge, een soort meer, bekend vanwege de vlammende kleuren van de rotsen. Onderweg hadden we even op internet naar campings gezocht en ontvingen zo een mail van Jan Joost zijn college.
Ze mailden naar welke camping zijn gingen, Daar waren wij vlak bij. Dus wij er ook heen. We waren nog geen 3 minuten op de camping of daar kwamen zij aan.
's Avonds gezellig bij het kampvuur gezeten met zijn allen.
dinsdag 22 juli
Naar het meer van Flaming Gorge. Daar dreigde onweer , dus niet het water in. Diverse mensen haalden hun boot aan land. We maakten een praatje met zo'n meneer die ons spontaan vis aanbood, die hij had gevangen.
Die avond aten wij Kocconi Zalm in de folie op het kampvuur. Want hoewel het echt was gaan regenen, hield J.J. het vuur brandende.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan