Dag 8: Van Tonopah naar Las Vegas

Door Frits Borgman - 06-07-2008 03:03 Vanmorgen van Tonopah vertrokken naar Las Vegas. Ruim 400 km door de woestijn gereden met wederom prachtig uitzicht.

Onderweg in het plaatsje Rachel gestopt bij de Little A'le'Inn, een klein motel en restaurant helemaal in het teken van Aliens. Dit is omdat Area 51 hierachter ligt, de  top-secret basis van de Amerikaanse luchtmacht waar de nieuwste vliegende dingen worden getest. Hierdoor is het aantal UFO meldingen in deze regio erg groot en is de link naar Aliens gauw gelegd.
Door UFO aanhangers wordt beweerd dat de Amerikaanse overheid op deze basis enkele ruimteschepen van andere planeten verborgen houdt en hier verder onderzoek naar doet.
O.a ook de UFO die volgens insiders in 1947 in Roswell, New Mexico is neergestort, wordt hier bewaard.

Op dit moment is het hier 44 graden. Nu staan we op een prachtige camping met 2 zwembaden en je hebt hier geen was/douchhokjes, maar persoonlijke badkamers ! Elke doucheruimte heeft 6 badkamers en de doucheruimtes staan verspreid over de hele camping. De campers die je hier ziet zijn werkelijk ongelofelijk. Zo groot als een Conexxion Interliner en ook nog zg. slide-outs aan de zijkanten, uitschuifbare delen om de camper nog ruimer te maken. Verder auto,s en of boten erachter op aanhanger of sleepstang. Dat is nog eens kamperen met de hoodfletter K...

We hebben ons reisschema met ingang van vandaag aangepast, dat wil zeggen het deel totaan San Diego. Het is voor de kids toch wel erg veel rijden en in het Organ Pipe Cactus National Monument is het nu, naar men hier zegt, rond de 50 graden. Dit wordt allemaal wat te gek en daar gaan we dus niet heen. Het is hier in Las Vegas prachtig en hier blijven we nog een dag langer, 2 dagen dus. Dinsdagmorgen gaan we dan via Barstow (mooie plaats, zijn we al eerder geweest) naar San Diego. Hier blijven we nu ook twee dagen en doen Seaworld erbij. Vanaf zaterdag 12 juli pakken we ons originele schema weer op.Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan