Tweede maal USA

Door jp & anita vander stichele - verbist - 26-04-2008 13:34 Op 21 mei aanstaande vertrekken mijn echtgenote, Anita, en ikzelf, Jean Pierre, voor de tweede maal naar de States. Daar gaan we ook nu met een R.V., recreational vehicle, een ritje maken van zo een 5000km doorheen een hele boel staten.
We vertrekken vanuit Los Angeles en leveren de camper terug in Denver in.
Voor onze eerste nacht in L.A. hebben wij een hotelkamer geboekt in het Marriott Airport Hotel daar ze ons 's morgens ginder komen oppikken van Moturis waar we de camper hebben gehuurd.
Het is echter héél vroeg in de morgen, ik geloof om half acht ! Hopelijk zijn we al iets bekomen van onze hele lange vorige dag.
Maar dit is allemaal nog zo'n drie weken verwijderd zodanig dat wij ons nu enkel kunnen bezighouden me de voorbereiding die toch héél véél om het lijf heeft maar het is ook al een beetje reizen.
Om jullie even een gedacht te geven waar we naar toe gaan volgt hier een kleine routebeschrijving:
Van Los Angeles waar we 3 nachten blijven gaan we naar Las Vegas en daar blijven we ook 3 nachten.
Van daaruit naar het noorden via Beaver, Evanston en Jackson komen we aan in Grand Teton NP en ook Yellowstone Park. Voor dit moois trekken we ook 3 nachten uit. Dan terug meer naar het oosten richting Cody, Buffalo, Devils Tower en via Mount Rushmore en de Badlands en zuidwaarts naar Wounded Knee en Fort Collins in de Rocky Mountains. Van daar gaan we via de Black Canyon naar Mesa Verde, Durango (ook 3 nachten) en de Sand Dunes om dan terug te keren naar Denver en daar de laatste 3 dagen van ons verblijf af te sluiten.
Jullie zien, het wordt weer goed en hopelijk valt alles zo goed mee als verleden jaar.
Dan hebben we de canyons gedaan meer in het ZW en het was voor ons echt een belevenis om te zien en te horen dat die Amerikanen toch echt kunnen meevallen. We hadden al enkele malen in Zuid- en Centraal Amerika geweest maar van het Noorden hadden we niet gedacht dat ze echt zo vriendelijk zouden zijn.

Dit is genoeg voor het eerste deel maar ik beloof dat we er terug zijn eens we ginder zijn.
 

Groetjes, J P

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan