Jeep Tour (2,5 uur)

Tijdens deze jeeptour door Monument Valley maak je kennis met dit unieke indianenland. Je ziet indrukwekkende plekken als Three Sisters, John Ford Point en The Mittens, waarin je misschien wel ons logo herkent! Monument Valley is een Tribal Park en ligt in Navajo Nation. Het is dus eigendom van de Navajo-indianen. Een van hun gidsen leidt je door het gebied en vertelt je over hun cultuur en levenswijze. Bij sommige excursies is een tapijtweefdemontratie inbegrepen.

Deze jeeptour gaat verder dan de tocht van anderhalf uur. Een uurtje extra in de jeep geeft je de kans om naast populaire plekken als The Mittens en Three Sisters ook minder bezochte bezienswaardigheden aan te doen met sprookjesachtige namen als Ear of the Wind en Sun's Eye. In 2,5 uur tijd krijg je een zeer compleet beeld van Monument Valley.

Je kunt ook kiezen voor een speciale Sunset of Sunrise Tour. Voor de Sunrise Tour vertrek je 's ochtends tussen 5 en 6 uur om van een spectaculaire zonsopkomst boven Monument Valley te genieten. De Sunset Tour vindt plaats aan het eind van de middag (afhankelijk van de tijd van het jaar).

Tijdsduur:
2 uren en 30 minuten
  • Monument Valley

  • Monument Valley jeep tour

  • Monument Valley jeep tour

  • Monument Valley jeep tour

  • Monument Valley jeep tour

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan