Graceland Tour

Een bezoek aan het Graceland van Elvis Presley is een ultieme rock ‘n’ roll pelgrimage. Tijdens een audiotour door Elvis’ voormalige woonhuis maak je als het ware een reis door het leven van de King of Music. Via een audioset en een interactief programma wandel je door de Mansion en langs diverse interactieve tentoonstellingen. Zo krijg je veel informatie over het leven van de muziekster. Ook mag je een kijkje nemen in het Presley Motors Automobile Museum.

Er zijn twee soorten tours:

Regulier: Graceland Mansion Audio-Guided Tour met New Orientation Film, Elvis's Two Custom Airplanes tour, toegang tot het nieuwe Elvis Presley’s Memphis Entertainment Complex, inclusief: Self-guided tours of Presley Motors Automobile Museum, Elvis: The Entertainer Career Museum, and Elvis Discovery Exhibits

VIP: Al het bovenstaande van de reguliere tour, plus: Exclusive VIP Exhibit, Front-of-the-Line Mansion access (voorrang bij de entree) en Keepsake Backstage Pass (= een leuk aandenken aan je bezoek)

Trek minstens vier uur uit voor je bezoek. Graceland is bijna het hele jaar door geopend, meestal van 09:00 tot 17:00. De openingstijden op zon- en feestdagen kunnen beperkt zijn, controleer ze vooraf op de website van Graceland. Op Thanksgiving en Eerste Kerstdag zijn er geen rondleidingen en is Graceland gesloten. Kinderen t/m 6 jaar krijgen gratis toegang. Houd ook rekening met parkeerkosten (10-15 dollar per voertuig).

Tijdsduur:
Tussen 4 uren en 4 uren
  • Elvis Graceland memphis tour

  • Elvis Graceland memphis tour

  • Elvis Graceland memphis tour

  • Elvis Graceland memphis tour

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan