Everglades Boat Tour

In het Everglades National Park zijn een aantal aanbieders van tours en excursies. Voor fotografen en echte natuurfanaten zijn er twee speciale tours. Kijk bij Everglades City en Miami voor kortere boot- en kajaktours door de Everglades.

Boek je de Everglades Grand Heritage and Birding Tour dan heb je de meest uitgebreide Everglades-tour die er is. Een gids neemt je mee op een zeven uur durende historische en natuurlijke ontdekkingstocht in het Everglades National Park. Je komt op afgelegen plekken in het park waar maar weinig mensen komen, zoals de Wilderness Waterway en de Coastal Island Beaches.

Houd je van fotograferen? Ga dan mee op de Birding, Wildlife and Photo Expedition. Onder leiding van een gids ga je op zoek naar dolfijnen, zeeschildpadden, alligators, zeekoeien en bijzondere vogels. De de boot waarop je vaart heeft plaats voor zes personen inclusief tripods en telelenzen. Het eerste deel spendeer je op het water, tijdens het tweede deel maak je een wandeling over onbewoonde eilandjes. De tour duurt 3,5 uur.

Tijdsduur:
Tussen 3 uren en 30 minuten en 7 uren
  • Everglades

  • Everglades

  • Everglades

  • Everglades boottour

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!