terra nostra guest house Kleena Kleene, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
terra nostra guest house
highway 20 19679
V0L 1M0 Kleena Kleene
Canada

GPS-locatie:
51.936494, -124.801922

Website:
http://www.terranostra-guestranch.com/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken

Er zijn geen faciliteiten bekend.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (1)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 1
Kosten per nacht: $ 37 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 15-09-2023 door

Mooi gelegen aan het Clearwater Lake met een paardenwei tussen het meer en waar de kampeerplaatsen zijn. De paarden van de ranch zijn vriendelijk en je kunt zo door de wei naar het water lopen. De paarden komen ook wel op de camping om het gras te 'maaien'. Er lopen ook 3 grote honden en 4 katten rond bij het huis/lodge. Honden komen ook op de camping maar je hoort ze niet blaffen of wat dan ook. Zijn heel rustige stille vriendelijke dieren die hun gang gaan en veel ruimte hebben net zoals de gasten van de ranch. Het is een groot terrein. Je kunt er paardrijden. Er is een steiger in het meer waar je watersport kunt beoefenen. De plaatsen zijn met elektriciteit (15 en 30 amp en water). Toen wij er waren vroor het 's nachts (al). Er staan ook huisjes te huur op het terrein. Wifi werkt niet op de camping, wel in en direct om de lodge. Er is ook een restaurant maar dan moet vroeg aangeven dat je wilt eten. Toen wij er vroeg in de middag waren en er naar vroegen, kon het niet meer. Te laat, zei men. Het is maar een klein stukje vanaf asfalt over gravelweg. Stonden op plaats 5 op gras. Ruimte met toilet en glazen douchecabine is ruim, met stoel en wastafel. Aan de buitenkant hangt een geiser en binnen een gebruiksaanwijzing hoe je warm kunt douchen (gratis) maar toen wij er waren werkte het niet. Wel gezegd toen we weggingen, reactie was dat waarschijnlijk gasfles leeg is. We waren de enige gasten met een camper, geen andere kampeerders. Het is er heerlijk rustig.

Kosten per nacht: $37

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan