Whispering Spruce Campground & RV Park Golden, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Whispering Spruce Campground & RV Park
Golden View Road 1416
V0A 1H0 Golden
Canada

GPS-locatie:
51.301267, -116.949737

Telefoonnummer:
+1-250-344-6680

Website:
whisperingsprucecampground.com/

E-mailadres:
wsc@whisperingsprucecampground.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Gameroom
  • Wasserette
  • Winkel

Overige faciliteiten

  • Sportmogelijkheden

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 06-08-2022 door

Aankomst is niet heel gastvrij, omdat we net voor de aankomsttijd aankomen komt de eigenaar wat boos naar buiten. Hij wil echt gewoon tijd hebben om te lunchen dus no early checkin! nu had ik online ingecheckt dus na dat gezegd te hebben en ook dat we al wisten waar we naar toe moesten, mochten we doorrijden. Sorry, het is een drukke zomer zegt hij nog. Oke vergeven. de plek is mooi ruim. Het sanitair is oud, wel schoon. Wassen kan prima er zijn 4 machines (4 dollar) en 2 drogers (2 dollar) en aangezien we daar aan toe zijn draaien er al snel 4 machines vol wasgoed (5 personen en alleen handbagage mee vanwege de toestanden op Schiphol maken dat we dus wat vaker wassen). Golden als plaats om te bezoeken krijgt te veel eer, vinden wij maar dat is natuurlijk persoonlijke beleving van een stad/dorp.

Kosten per nacht: $62

Bezocht op 22-09-2016 door

Omdat we 11 jaar geleden hier met plezier gestaan hadden, wilden we er nog een keertje heen! Wat een ongelooflijke afknapper! De camping heeft gelukkig nog steeds zijn sparren maar er is een gigantische verkeersweg langs de camping gelegd. Grote trucks vergallen het kampeerplezier! Daarnaast vraagt de nieuwe eigenaar( ook niet de vrolijkheid zelve), een prijs voor het verblijf hier, wat buiten alle proporties ligt!! Het sanitair was afgrijselijk vies en de elektra deed het maar voldeed totaal niet aan de daarvoor bestemde normen!! Deze camping zullem wij nooit meer bezoeken!

Kosten per nacht: $47.3

Bezocht op 19-06-2016 door

Geen goedkope camping maar prima voor overnachting. Wasserette aanwezig.

Kosten per nacht: $56

door op 24-06-2015

Prima camping. Verouderd sanitairgebouw: elektriciteitsdraden hangen overal.

door op 17-07-2012

Mooie camping. Het sanitair was wat verouderd en de camping ligt buiten de stad.

door op 12-07-2012

Ligt pal naast de snelweg, voor 1 nacht is dat best te doen. Maar zeer slecht sanitair gebouw. Douches lopen af in een een gootje richting laatste douche. Daar sta je tot de enkels in het water. Verstopt putje met dotten haar !

door op 16-07-2010

Ruime campground met ruime plaatsen. Hartelijk en gastvrij. Ligt naast de highway, zoals overal is ook hier het spoor nooit ver weg. Goede Chinees aan de overkant.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan