Jonas Creek Campground Jasper, Alberta

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Jonas Creek Campground
Icefields Parkway
T0E 1E0 Jasper
Canada

GPS-locatie:
52.4172595, -117.39697

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

78 km ten zuiden van Jasper townsite.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

  • Simpele camping zonder voorzieningen, alleen eenvoudige toiletten. Geen douches.
  • Open van eind mei tot begin september (weersafhankelijk)
  • Reserveren niet mogelijk: first come, first served
  • Meest geschikt voor tenten en campers tot 25 feet.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 09-06-2022 door

Omdat Wilcox creek (ligt op ong. 2000 meter) nog gesloten was vanwrge de nog aanwezige hoeveelheid sneeuw, zijn we doorgereden naar deze camping. Ook deze is first come, first serve. Gelukkig was er nog plaats. Je vult zelf een briefje in en doet het geld in een envelop en hangt dit aan de paal van je plek. Er zijn geen faciliteiten, behalve twee pittoilets. Het hout dat er ligt mag je gratis gebruiken in je firepit. Een prima plaats tussen de bomen vlak langs de Icefields Parkway. Er zijn maar 14 plekjes voor campers die ook door fietsers met alleen een tentje worden ingenomen.

Kosten per nacht: $26

Bezocht op 14-09-2019 door

Weer zo'n leuk klein zelfbedienings (zelf afrekenen bij stalletje) campinkje. Beperkt aantal plaatsen. Maar verder uitstekend. Geen voorzieningen. (wel hout).

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 10-07-2019 door

Kleine campground zonder voorzieningen, enkel een poepdoos. Geen receptie, geld in een enveloppe doen en in een brievenbus, briefje aan je paaltje hangen. De enveloppe wordt in de avond opgehaald door een park-ranger. Je kan geen reserveringen doen, vol is vol. Ligt aan een doorgaande weg maar mooie natuur, aan een riviertje. Wij hebben er met een camper gestaan van 23 feet. Was niet gepland om hier te gaan staan, maar we wilde nog dingen doen in de omgeving, en hebben dit ingepast. Was één van de leukste plaatsen om te staan.

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 29-05-2018 door

campground zonde receptie, geld in envelop gedaan en briefje bij de plaats opgehangen. Rustige kleine campground, mooi gelegen aan riviertje. De volgende ochtend werden we wakker in de sneeuw.

Kosten per nacht: $22

door op 14-07-2014

Leuk, klein (vroeg aanwezig zijn!), geen reserveringen, geen hook-ups. Geen douches, alleen pit-toilets. Geen trails vanaf of dicht bij de camping. Vrij hoog gelegen (zomers lekker koel). Ligt tegen de snelweg aan (overdag lawaaierig). Alleen RV-s korter dan 27voet (we zagen wel langere daar...)

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan