Rampart Creek Campground Icefields Parkway, Alberta

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Rampart Creek Campground
Icefields Highway
T1L 1K2 Icefields Parkway
Canada

GPS-locatie:
52.0419859, -116.86371802

Telefoonnummer:
+1-403-762-1550 / +1-877-737-3783

Website:
Bezoek

E-mailadres:
banff.vrc@pc.gc.ca

Aanvullende informatie:

Langs de Icefields Parkway, op 147 km vanaf het centrum van Banff en 88 km vanaf het centrum van Lake Louise.


Rumpart Creek Campground is een kleine camping op basis van first-come, first-served. De campground is doorgaans geopend van begin juni tot en met begin oktober.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

  • Simpele camping. Geen douches, simpele toiletten.
  • Sommige loops zijn niet geschikt voor campers langer dan 25 ft.
  • Geopend van juni tot begin oktober. Reserveren niet mogelijk, first come, first served.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (10)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 10
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 26-09-2019 door

Mooie in het bos gelegen camping. Behalve een pit toilet geen voorzieningen. In ons geval was de camping niet te reserveren. Je moet dan eerst een plekje zoeken en vervolgens het verschuldigde bedrag in een envelop doen en in de daarvoor bestemde bus doen. Wij hadden nog volop keuze en konden onze SVC amper van 8,25 meter zonder problemen plaatsen.

Kosten per nacht: $17.6

Bezocht op 10-09-2019 door

Op het laatst deze camping nog ingepland. We konden 3 dagen van te voren nog bij reserveren uit 2 plekken kiezen. Er zijn ook nog enkele First come, first serve plekken, maar daar wilden we het niet op aan laten komen. Geen voorzieningen, wel Pitt-toilet. De smalle wegen op de camping zaten in september vol kuilen en gaten, dus met een RV en hobbelige rit. Verder een mooie bosrijke camping aan de rivier met ruime plekken.

Kosten per nacht: $17.6

Bezocht op 02-08-2019 door

Geen service, alleen een pittoilet. Mooie plekken en heerlijk stil 's avonds en 's nachts. Met een plek aan de rand van de campground kan je zo naar de rivier lopen en heerlijk zitten aan het water.

Kosten per nacht: $17

Bezocht op 26-07-2019 door

Mooie kleine camping. Geen check-in, de parkbeheerder komt je wel even opzoeken om een praatje te maken en te controleren of alles goed gaat. Camping was vol (hoogseizoen) dus wel reserveren. Vanaf onze plaats liepen wij zo een paadje op, dat uitkwam bij de rivier. Hier kun je lekker zitten aan het water met mooi uitzicht en de kinderen wat ravotten. Geen douches op de camping, het is heel basic. Prachtig!

Bezocht op 12-09-2017 door

Een heel eenvoudige campground met als voorziening alleen een pit-toilet. Wel is er ook een overdekte ruimte die (tent)kampeerders kunnen gebruiken om overdekt te zitten, eventueel met een kookstelletje. Wij hadden vreselijk slecht weer toen wij hier waren en hebben niet heel veel van de campground meegekregen. Het was best donker onder al die bomen en weinig bezoekers dus heerlijk rustig.

Kosten per nacht: $17.6

Bezocht op 29-09-2016 door

Een statepark campground, dus weinig faciliteiten. (geen hook-ups) Maar één van de mooiste campgrounds langs de Ice field road. Geweldig mooie plaatsen langs de rivier met prachtig uitzicht. Zeer zeker een aanrader !! Wij wilden nog een hike maken die middag, maar zijn door de prachtige plek gewoon op de camping gebleven en daar met een stoeltje aan de rivier en een flesje wijn heerlijk genoten van al het moois daar.

Kosten per nacht: $17.8

Bezocht op 12-09-2016 door

Een echte natuurcampground, plekken in het bos, sommigen dicht bij de rivier. Zelf inchecken en geld in de enveloppe. Aangewezen op je eigen voorzieningen aan boord. Wel een avontuur, niet geschikt voor zeer grote RV 's.

Kosten per nacht: $17.8

door op 24-07-2015

Prachtige camping halverwege de Icefield Parkway, aan het water. +_ 17$. Niet geschikt voor campers groter dan 25 ft. Wel sanitair gebouw, geen hook up.

door op 28-06-2015

Geweldige plek aan het meer. Het was er heerlijk rustig ( we waren er begin juni). Je moet er wel tegen kunnen dat er geen dorpje in de buurt is. Je bent even op jezelf aangewezen, geweldig! Geen elektra, water of douches aanwezig.

door op 03-10-2012

Een kleine, mooi gelegen natuurcamping met alleen toiletten en water. Geen telefoon, geen beheerder en geen gebouw. Maar wel heerlijk om te staan met een camper.

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!