Sandcreek RV Park and campground Torrey, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sandcreek RV Park and campground
540 West Highway 24
Torrey Utah 84775
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.299333719, -111.433188915

Telefoonnummer:
435-425-3577

Website:
Www.sandcreekrv.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 16-08-2019 door

Hele leuke kleine camping van zeer aardige eigenaar. Dichtbij Capitol Reef. Op de camping alles aanwezig (heerlijke douches, toiletten, water, elektriciteit, wifi). Alleen het waaide nogal op de camping.

Bezocht op 21-07-2019 door

Kleine camping met alleen basisvoorzieningen, maar met veel ruimte en een geweldig uitzicht over de prairie naar de canyons. Voor rust en ruimte is deze camping heel mooi. Ontvangst was ook erg vriendelijk.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 31-07-2019 door

Zeer vriendelijk ontvangen door het echtpaar dat deze kleinschalige camping runt. De RV plaatsen zijn netjes en ruim. Sanitair is netjes en schoon. Prachtig uitzicht over steile, rode kliffen. Zeer dichtbij Capitol Reef. Absoluut een aanrader!

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 13-08-2018 door

Een van mijn favoriete campings die we tijdens onze reis aandeden: kleinschalig, niet druk, mooi sanitair, erg aardige mensen, een geweldig uitzicht op prachtige rode bergen en vlakbij het park Capitol Reef. Topplek.

Kosten per nacht: $34

Bezocht op 17-09-2017 door

Kleine campground, vriendelijke ontvangst door het echtpaar dat sinds dit jaar deze camping drijft. September is de drukste maand voor Capitol Reef; Fruita en Wonderland waren vol! Voor $26 (3 dollar goedkoper als je cash betaalt) stonden we dry met 19 ft camper en 2 personen. Sanitair is eenvoudig (douches met gordijn), gratis, ruim en zeer schoon. Wifi functioneert uitstekend.

Kosten per nacht: $26

Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!