South Campground Springdale, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
South Campground
145 Zion – Mount Carmel Highway
Springdale Utah 84767
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.2040681, -112.9836118

Telefoonnummer:
+1-435-772-3256

Website:
Bezoek


Let op: je kunt deze camping pas 14 dagen voor aankomst reserveren!.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (10)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 10
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 05-04-2019 door

Reserveren is aan te raden. Het is ook in April al erg vol. Vlak bij de shuttlebus. We hebben hier 1 nacht gestaan, de vorige nacht op Watchground welke we ook gereserveerd hadden.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 29-09-2018 door

Locatie is perfect, vlakbij de shuttle die de kloof in rijdt. Ruime plekken, maar kies er een ver van de weg en niet naast de groepsplekken, dat scheelt een hoop geluid. Watchman is beter gelegen wat dat betreft.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 17-09-2018 door

Mooie natuurcamping, Herten liepen om onze campers. Sanitairgebouw is eenvoudig. Schoon toilet, wastafel. Dichtbij de camping, riviertje oversteken, is de opstapplaats voor de shuttlebus. We hadden 2 weken van tevoren gereserveerd.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 25-09-2017 door

Mooiste campground van de hele vakantie! We hadden een prachtige plek met uitzicht op de rotsen van Zion dicht bij de rivier, een ruime plaats met picknick tafel en fire pit. Herten grazen gewoon rond de camper. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Eind september ongeveer 15 minuten in de rij gestaan voor een plekje op de camping.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 12-06-2017 door

Geluk, Full stond er op het bordje, terug naar de campground ervoor ook Full, toch even gevraagd, ranger belde voor ons een camping (welke wisten we toen nog niet) en konden toen toch terecht op "South Campgroud". Full is lang altijd niet Full komen we steeds vaker achter. Allen wc (niet echt fris) maar wc hebben we ook in de camper, dump plaats camper aanwezig, reeën liepen brutaal over onze kampeerplaats. De Zion Lily groeit op de camping, vlakbij shuttle bus, start wandelen kan ook vanaf camping . Wij hebben er een heerlijke tijd gehad.

Kosten per nacht: $20

door op 19-06-2014

Rustige, primitieve camping vlakbij het visitors center. Tijdens het avondeten liepen er een paar herten langs onze camper.

door op 24-10-2013

First come, first served camping waar je je zelf moet inschrijven. 16 Dollar nacht. Redelijk sanitair. Via de camping, langs een riviertje loop je gemakkelijk naar de shuttlebus die je verder het park inbrengt.

door op 13-08-2013

Camground ligt in het park, naast de rivier. Prima campground.

door op 29-06-2013

Adres gegevens kloppen niet! Camping ligt in het park, net als Watchman! Camping ligt in het park en is niet te reserveren, first come, first served. In seizoen gauw vol. Ruim 100 plaatsen zijn ruim met veel schaduw. Redelijke sanitaire voorzieningen. Bij de ingang van de camping kan water worden ingenomen en gedumpt. Camping ligt vlak bij het visitor information center en de stopplaats van de verplichte shuttlebus. Camping kost in 2013 $ 16 per nacht per plaats.

door op 07-08-2012

Hier konden we een plekje vinden op een State campground. Geen hook-up, alleen staanplaatsen. Je doet 16 dollar in een zakje, vermeldt voor welke plek het bestemd is en klaar is Kees. Dit was de goedkoopste camping. Je krijgt er gratis de herten bij die op de camping fourageren.

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan