Pack Creek Campground Moab, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Pack Creek Campground
1520 Murphy Lane #23
Moab Utah, 84532
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.5494493, -109.5122501

Telefoonnummer:
1-435 259 2982

Website:
http://packcreekcampground.com/home/

E-mailadres:
info@packcreekcampground.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Ver weg van de drukte in Moab. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Staan ook trailers maar niet echt in het zicht van de RV plekken of storend. Degene van Tioga die dit leest kan het beste even op de website kijken om een verhaaltje te maken.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette

Overige faciliteiten

Naast full hook-up ook plekken met alleen electra en water. Ook ijs en hout voor pit fires te koop.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 09-04-2019 door

Matige smoezelige camping. Je staat dicht op elkaar. Ligt voorbij Moab en dus redelijk op afstand van de parken. Het vinden kostte wat moeite. Maar we hadden een plek en zijn hier twee nachten gebleven.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 20-06-2018 door

stoffige camping, er zijn voldoende bomen voor schaduw, maar niet op het plekje wat wij hadden. je zit wel erg dicht op elkaar. sanitair is voldoende

Kosten per nacht: $39

Bezocht op 29-04-2018 door

Matige camping, alles is er wel maar wat verouderd. Douches ok. Prima als uitvalsbasis voor Arches

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 04-08-2017 door

De camping ligt in een rustige omgeving ergens in een buitenwijk van Moab. De entree van de camping doet wat sober aan maar eenmaal op je standplaats valt het reuze mee. Op deze camping staan redelijk veel vaste gasten maar daar heb je weinig last van aangezien deze op afgebakend stuk van de camping staan. Het Sanitair is netjes en schoon en voorzien van een toegangscode zodat niet iedereen maar in en uit kan lopen. Deze camping is een prima uitvalsbasis om "Arches" te bezoeken.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 29-04-2017 door

Matige camper. Rommelig. Veel vaste gasten. Sanitair werd wel netjes schoongehouden. Om te overnachten prima, maar niet voor de gezelligheid.

Bezocht op 27-04-2017 door

Full hook- up. De plekken staan dicht op elkaar. De plaatsen zijn van zand. Vriendelijke mensen en gezellige camping.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 07-04-2017 door

Prima camping voor de prijs. Alles aanwezig. Wel wat verouderd, maar schoon.

Kosten per nacht: $23.5

Bezocht op 16-08-2016 door

Camping maakt in eerste instantie een rommelige indruk. Er staan veel vaste gasten. Sanitair is schoon, wel oud, maar wordt opgeknapt. Plekken zijn klein, maar de plekken naast ons waren niet bezet. Wij hadden een plek met elektriciteit en water, dumpplek op de camping. Prima camping voor deze prijs, rustig, omdat deze camping niet aan de doorgaande weg ligt.

Kosten per nacht: $25

door op 05-08-2015

Juni 2014: Rustige en nette camping wat je als je er naartoe rijdt niet zou denken. Als je het terrein oprijdt zie je dus dat alles goed verzorgd is. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede wifi en schoon sanitair.

Bezocht op 03-08-2015 door

Camping maakt een rommelige eerste indruk, maar de plaatsen met elektriciteit, water en kabel tv zijn goed. Elders op het terrein een sewer dump. Net sanitair en goede wifi. Enkele malen kolibrie's gezien! Nabij Moab en Arches NP gelegen.

Kosten per nacht: $30.31

door op 05-11-2014

Deze camping gelegen in een buitenwijk van Moab is een prima uitgangspunt voor een bezoek aan de Arches. Op de camping bevinden zich ook vele vaste gasten zodat de camping een rommelige indruk maakt. De plaatsen voor RV's zijn redelijk met alle faciliteiten. Wasmachines aanwezig. Verder geen winkels of restaurants in de buurt .Wij betaalden $28.00 p.nacht (2014)

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan