Devils Garden Campground Moab, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Devils Garden Campground
46 Campground Road
Moab Utah, 84532
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.773496653, -109.586419126

Telefoonnummer:
+1-877-444-6777

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Reserveer campings in nationale parken ruim van tevoren! Dit kan al een half jaar voor je geplande overnachting(en). Reserveren kan alleen via www.recreation.gov. In onze blog vind je meer info over campings reserveren in National Parks.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (74)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 74
Kosten per nacht: $ 25 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 23-09-2023 door

Enige camping IN Arches National Park. Ik weet niet of ik hier in de zomer met 30+ graden zou willen blijven omdat de generator niet aan mag, er is geen stroom dus heel heet. De camping is wel fantastisch. Wij hadden plekje 21. Geweldig uitzicht op de zonsondergang en de sterrenhemel. Dit plekje staat ook niet zo dicht op een ander, vonden we ook fijn.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 20-07-2023 door

DE mooiste camping die we tijdens onze reis hebben bezocht. Midden in arches in de natuur. Toiletgebouw (geen douches) is schoon. Verder sta je echt midden in de natuur. Perfecte plek om 's nachts sterren te kijken. Wild loopt aan alle kanten om je heen. Geweldig!

Bezocht op 16-07-2023 door

Niet eerder op zo'n mooie plek gestaan. De sterrenhemel is waanzinnig hier. Geen voorzieningen, alleen flush toilets en wasbakken maar werkelijk prachtig. Advies is niet te dicht aan het begin te gaan staan, daar rijden alle auto's langs. Vaak is er 's avonds een ranger programma, erg interessant, check app of site van NPS. Wij stonden op plek 31.

Bezocht op 10-08-2022 door

Mooie camping in Arches National Park, we kwamen rond de middag op deze camping aan en het was echt snikheet voor een wandeling. goede sanitaire voorzieningen. Geen stroom hier. Maar wel een mooi park om te kamperen. In de nacht een flinke onweersbui gehad dat koelde gelukkig wat af, maar eigenlijk is het niet te doen.

Kosten per nacht: $22

Bezocht op 06-08-2022 door

Een van de mooiste campgrounds van onze reis. Met deze reservering kom je Arches ook binnen. Anders moet je een toegang reserveren. Vanuit hier een vroege avond wandeling gemaakt naar een van de arches. We konden maar een nacht reserveren. Maar vanwege de warmte achteraf prima. Daarna hebben we bij MOAb op Portal RV Resort een nacht gestaan.

Bezocht op 22-07-2022 door

Prachtige camping (zonder voorzieningen) in het park Arches. Hele mooie ruime plekken aan het einde van de weg die door Arches loopt. Vanaf de camping loopt een trail naar oa Landscape Arch. Heel mooi om in dit park te kunnen overnachten.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 21-07-2022 door

We waren een van de gelukkigen die een plek konden reserveren op deze kleine camping in Arches NP. Camping ligt helemaal aan het eind van het park. Vanaf de camping loopt een trail naar de Broken Arch. 's Avonds nog naar een bijeenkomst met een Park Ranger geweest die van alles vertelde over de ecologische leefomstandigheden in een woestijngebied zoals Arches NP. Heerlijk rustig, mooie sterrenhemel. Mocht je hier terecht kunnen dan zou ik dat zeker doen! Mooie ervaring in een bijzondere omgeving!

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 18-07-2022 door

Zonder twijfel mooiste camping van onze reis. Was best een eind rijden, maar door prachtige omgeving, zeker ook in het Arches park zelf. En wat een prachtige plek! Sanitair eenvoudig, maar dat is logisch. Wel echte flush toilets en mogelijkheid om water te tappen en flessen te vullen. Zeker een aanrader als je in de buurt van Moab wilt verblijven (half uurtje rijden als je niet iedere 5 minuten stopt voor weer een foto)!

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 19-06-2022 door

Fantastische camping, helemaal achter in het NP. Vanaf de camping is een schitterende wandeling naar Broken Arch te maken. Sanitairfaciliteiten zijn basis, maar wel schoon. Heerlijke rust op de camping.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 12-06-2022 door

Een van de mooiste campings die we bezocht hebben (voorzieningen zijn zeer beperkt, maar geen probleem met een rv). De camping ligt echt in het park en heeft maar weinig plekken. Je hebt het gevoel dat je er helemaal alleen staat Je hebt een prachtig uitzicht en je kunt vanaf je plek genieten van de schitterende zonsondergang. Echt een aanrader wanneer je van rust houdt en midden in de natuur wilt staan.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 22-05-2022 door

Mooie campground, toiletten zijn ok. Wij waren met onze RV, maar er waren hier opvallend veel mensen met een tent.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 02-05-2022 door

Al veel reviews over geschreven: Prachtige plek en omdat je achterin het Arches NP zit, ben je 's ochtends mooi vroeg op de plek waar je wilt zijn. Voordeel is nu ook dat je met je site-reservering geen timed-entry reservering hoeft te maken om het park binnen te komen. Zeker als je onderweg bent is dat handig dat je niet aan een tijd gebonden zit. Direct boeken wanneer het beschikbaar komt: plekken zijn in een paar seconden weg.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 28-09-2019 door

Deze camping was al enkele weken te voren volgeboekt, dus hebben wij geprobeerd om een camping in/rond Moab te vinden aan het einde van de dag. Alles was vol. Toen maar besloten om het park Arches maar in te rijden om foto's te maken van de ondergaande zon. Tegen het vallen van de duisternis kwamen wij bij deze camping aan, waar het bord "vol" stond. Toch even vragen bij het beheerders echtpaar. Wij hadden geluk, er was net iemand geweest die de plek te klein vond en wel een camping in Moab ging zoeken. Prachtige camping met net sanitair. Geluk gehad.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 14-08-2019 door

Prima camping, maar geen elektriciteit, geen water, geen bereik. Je kon vanaf de camping wel mooie wandelingen maken in de Arches.

Bezocht op 13-08-2019 door

Heel mooi gelegen rustige camping tussen de rode rotsen met prachtig uitzicht. Geen elektra, flush toilets, geen douches. Je kunt de opkomende en ondergaande zon vanuit je bed aanschouwen, als ook de maan en heel veel sterren. Vanaf de camping kun je de Devils Garden Trail lopen en naast onze plek (24) lag de Skyline arch en het amphitheater . Vroeg op, want het begint al snel heet en druk te worden (augustus). Reserveren noodzakelijk, camping was vol.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 08-08-2019 door

Prachtig gelegen. Aan het einde van het national park, midden in de natuur . Herten, eekhoorns en een ratelslang. Prachtige sterrenhemels.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 05-08-2019 door

Mooiste camping van onze reis. Wij hadden plek 026. Vanaf de plek al mooi uitzicht, maar nog mooier op onze "privé-rots". Liggend op de rots konden we de milky way zien (niet heel duidelijk ivm de maan). We hadden niet veel schaduw, maar dat was niet nodig, omdat we er alleen 's morgens en 's avonds waren. Tip: Fiery Furnace wandeling met ranger (niet vanaf de camping).

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 02-08-2019 door

Prachtige camping aan het eind van de parkweg. Van de camping wandel je zo naar de diverse Arches. Schoon toiletgebouw. Hier is geen dump of watervul gelegenheid, dus zuinig aan doen met je water. Niet op alle plekken past een camper. Is snel volgeboekt in drukke tijden, precies 6 maanden van te voren geboekt, 1 dag later was alles vol. Als je ook de Fiery Furnace wandeling wilt maken, boek die dan gelijk.

Bezocht op 01-08-2019 door

Prachtige campground - zeer mooie zichten - aanrader

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 28-07-2019 door

Prachtige omgeving! sanitair basic. Prima plekken met firepit. Was toen wij er waren bloedheet dus zorg voor een AC oid. Er is geen campstore dus zorg dat je eten/drinken mee hebt. Ranger rijdt 's ochtends een rondje en smeert hem daarna weer.

Kosten per nacht: $26

Bezocht op 25-07-2019 door

Wat een fantastische ervaring in de heerlijke stilte diep in Arches National Park te verblijven. Geen douches, alleen toiletten maar dat deert niet: onvergetelijk mooi.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 22-07-2019 door

Midden in Arches national park. Alleen toiletten, geen elektra, geen douches. Prima voor 1 nacht, wel erg warm en je mag de generator maar beperkt aanzetten, dus geen airco in de nacht.

Bezocht op 13-07-2019 door

Wat een bijzonder plekje is dit. De meest bijzondere camping van allemaal, echt een droomlocatie. Er is geen water of electriciteit aansluiting, maar je krijgt een prachtig uitzicht op de rode rotsformatie. Vanuit de campground kan je direct verschillende trails lopen. Iets verder van de campground hadden we een trail gereserveerd, Fiercy Furnace. Een absolute aanrader.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 06-07-2019 door

We verbleven hier 2 nachten met onze RV (25 feet). Wat een prachtige locatie midden in Arches NP! De camping is basic, zonder voorzieningen, maar je betaalt een spotprijs voor zo'n topligging. Je hebt een picknicktafel en een vuurkorf. Onze staanplaats lag dichtbij het Amfitheater waar 's avonds een rangertalk van zo'n 45-60 minuten plaatsvond. Echt een aanrader! Je leert zoveel bij over het ontstaan van dit landschap, de dieren en de planten, de uitdagingen waar het park voor staat,... Achter je zie je Skyline Arch. 's Morgens kan je voor de echte hitte aan je wandeltochten beginnen. Zo kan je van hieruit makkelijk naar Broken Arch en Sand Dune Arch wandelen of je rijdt tot aan het vertrekpunt naar Delicate Arch, nu er op die trail nog wat schaduw te vinden is. De camping was volledig vol, je reserveert best al een half jaar vooraf. Echt doen!

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 03-07-2019 door

Fantastische camping in de natuur. Staat bij ons op nr. 1. Geen elektriciteit en water, wel een picknicktafel en fire pit. De toiletgebouwen zijn voorzien van nette wc's met toiletpapier en wastafels, geen douches. Ruimte plekken midden in de natuur. Wat een rust en uitzicht! De campingplek hadden wij 6 maanden voor onze reis geboekt. Daarom konden wij ook later aankomen omdat wij verzekerd waren van een plek. Wij kwamen pas om 16.00 in het park. Daardoor was het rustig en konden wij de camper overal parkeren. 's Avonds zijn wij naar een lezing geweest van een Ranger. 's Morgens wandelden wij eerst naar broken arch. We kwamen niemand tegen. Een gevoel dat je alleen op de wereld bent op zo'n schitterende locatie.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 02-07-2019 door

Camperplaats, geen voorzieningen. Absoluut de mooiste en meest indrukwekkende camping van onze rondreis! Midden in Arches National Park. Wij hadden plaats 20 en stonden helemaal achteraan op de camping, vlakbij het Amfitheater. Vanaf de plaats liepen we een heel klein heuveltje af en daar was onze picknicktafel en firepit, echt prachtige plaats met adembenemend uitzicht. Overigens hadden we vanaf deze plek geen uitzicht op zonsondergang, dat was aan de andere kant van de weg (kon je uiteraard heel eenvoudig heen lopen, straatje over steken). Eigenlijk is deze plek niet te beschrijven en moet je het gewoon ervaren. De rust, de stilte en de schoonheid van het park. De kinderen hebben er heerlijk gespeeld in het zand (lees: alle kleren zijn stoffig en rood :)). We hebben zelfs nog een hert gezien naast de camper! Vanuit deze camping is het erg fijn dat je vroeg aan de start van wandelingen kunt beginnen, want het wordt erg snel heet! Kortom, geen voorzieningen, maar absolute aanrader!

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 29-06-2019 door

Hou je van schitterende natuur en rust; dan zéker op deze camping gaan staan!

Geen elektriciteit en water aanwezig op de plek, wel toiletten op de camping aanwezig welke prima zijn. Wat een uitzicht hadden we; echt helemaal geweldig! Eén van de mooiste campings van onze reis omdat je echt helemaal weg bent van de drukte! Wel van tevoren boeken in het hoogseizoen!

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 23-06-2019 door

Fantastische locatie!!! We hebben bijna een half jaar tevoren geboekt, campground was vol. Weinig voorzieningen, maar toiletten en vaatwas station waren prima. Firepit en picknickbank. Een fantastisch uitzicht en ‘s morgens herten naast de rv. Aanrader!

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 19-06-2019 door

Redelijke plaatsen met alleen picknicktafel en fire-pitt. Geen elektra, water of dumpgelegheid. Wel zit je midden in het Arches NP zodat je meteen 's morgens vroeg kan gaan hiken als het nog niet al te warm is.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 02-06-2019 door

Toplocatie. Camping zonder voorzieningen (behalve toiletten) maar in een schitterende omgeving

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 29-05-2019 door

Prachtige ligging in het Nationale park. men kan van hieruit vele wandelingen maken. Ook ideaal gelegen om de Fiery Furnace Loop Tour te gaan doen. Héél mooie begeleide wandeling. Wel lang op voorhand te boeken.

Kosten per nacht: $25

door op 30-10-2018

5 sterren omdat de campground zo mooi is. Wel vroeg boeken want naarders geen plaats. Uniek. Maar geen voorzieningen. Voor ons dus 1 dag.

Bezocht op 12-09-2018 door

geen hookup. geen douches. toiletten waren erg basic maar schoon.

de ligging was de mooiste van de hele reis. wij stonden op de eerste RV site (deze is een klein beetje meer afgelegen dan de andere sites en biedt ook wat meer privacy). snachts is het ook nagenoeg compleet donker, dus zo goed als geen licht vervuiling, ideaal voor 'snachts naar de sterrenhemel te kijken.

camping ligt dichtbij devils garden trailhead, en de trail naar tapestry arch en broken arch.

hier ook aangeraden om ruim van tevoren te boeken! wij hebben elke camping minstens 6 maand van tevoren al geboekt.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 01-09-2018 door

Prachtige natuurcamping, aan het einde van de doodlopende weg door Arches NP. Echt 6 maanden van te voren reserveren. Diverse wandelingen starten vanaf de camping

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 17-08-2018 door

Prachtige campground midden in Arches. Ruim van tevoren boeken (6 maanden)! Wij stonden achteraan in de laatste lus, rustige en mooie plaatsen midden in de (nachtelijke) natuur. Aanrader is de relatief korte trail naar Tapestry Arch en Broken Arch. Ook het Ranger programma in het Amphitheater doen! De Skyline Arch in de ochtend bewonderen, vanaf de campground 1 minuut lopen, aan die kant is er vrijwel niemand.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 08-08-2018 door

Dit was één de meest fantastische plekken die we hebben bezocht. Wij hadden nummer 50 in de loop en waren daar zo blij mee. Een aantal bomen en een heuse berg op onze plek. Niet alle plekken hebben schaduw en het is er echt heet dus zeer aan te raden om de foto's die bij de plek horen goed te bekijken voordat je iets boekt. Hier wordt het s'nachts pikkedonker, dus een schitterende sterrenhemel is waarneembaar. Er zijn in de loop een (pit)wc en verderop een sanitaire ruimte met wc's en wastafels.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 31-07-2018 door

Prachtige camping - zonder voorzieningen. Dus: dry-camping, ook geen airco. En genoeg boodschappen mee. Water en toiletten natuurlijk wel op de campgroud. Vuurtje stoken mag, hout is te koop bij de campingmanager. Die verblijft zelf op plek 35. Rangers geven regelmatig uitleg op een bijeenkomst op de camping zelf. Mooie en diverse wandelingen vanaf te camping. Sta wel vroeg op of wandel vlak voordat de zon ondergaat - het is er erg warm in de zomermaanden. Prachtige sterrenhemels....topcamping! Voor ons geen probleem om een camping in het park te boeken: volg de stappen die staan beschreven in deze link: http://www.allesamerika.com/yosemite-camping-reserveren.html. Voor Arches geldt dat precies 6 maanden voordat jij een plek wilt vastleggen - je kaarten kunt bestellen. Zet veel opties open en begin zo'n 10 seconden voordat het tijd is (bij ons 15.00 of 16.00 overdag) te klikken....wij hadden altijd prijs....

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 23-07-2018 door

Prachtig gelegen camping in het park zelf. Geen voorzieningen maar geweldig uitzicht. Vanaf de camping starten 2 trails.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 11-06-2018 door

De meest mooie, prachtige, adembenemende en magische camping die ik ook heb bezocht. Eeen MUST go als je op tijd bent met boeken. Geweldige wandelroutes vanuit de camping, wildlife de gehele avond, prachtige prive plekken en heel goed aangelegd, sanitaire voorzieningen (voor zo'n natuurcamping) heel netjes en schoon. Note; douchen kan daar niet, wordt ook medegedeeld bij het boeken maar goed om te weten. Prachtige sterrenhemel in de avond, zeer vriendelijke beheerder en zo jammer dat we maar 1 nachtje geboekt hadden. Was echt een camping uit duizenden. Loved it!!

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 04-08-2016 door

Mooiste camping van onze hele trip! Ik had plek gereserveerd aan eind van de camping, in de loop. Daar stonden we fantastisch, tussen de rode rotsen. Een waar klim- en klauterparadijs voor onze jongens. We hadden een paar boompjes voor de broodnodige schaduw. Let op: geen dump of watervul mogelijkheid! Super uitvalsbasis om op het begin of eind van de dag te gaan wandelen, zonder eerst ver te rijden en in de rij te staan bij de toegang.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 12-06-2016 door

Campground in een National Park. Dus drycamp. D.w.z. geen faciliteiten voor de camper. Goed sanitair. Mogelijkheid om kampvuur te maken. Geweldig gelegen midden tussen the arches!

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 15-05-2016 door

We hadden niet gereserveerd en troffen bij de ingang van de campground dan ook het bordje “full'. Toch maar even vragen! Blijkt er zowaar één plaats vrij te zijn! Voor $ 25 krijgen we een fantastische plek, hebben we een prachtig uitzicht en zitten we helemaal buiten de loop van de duizenden dagjesmensen. Heerlijk stil hier. Geweldige plek! Deze camping komt in de top-10 van de honderden campings die we in de loop der jaren hebben bezocht.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 20-08-2015 door

Prachtige camping in Arches. Mooie, ruime plaatsen. Tip: probeer een plek te krijgen achteraan in de lus. Wel ruim van te voren reserveren (half jaar van te voren). Zonsondergang is heel erg mooi tussen de rode rotsen. Camping heeft toiletten, geen douches. Enige nadeel is dat na zonsondergang er ineens erg veel grote vliegende insecten waren.

Kosten per nacht: $20

door op 16-08-2015

Mooiste camping van onze vakantie, je kampeert midden in Arches. Fenomenaal uitzicht. Wandeltochten vanuit de camping. Geen hookup maar prima toiletten. Grote plekken. Op tijd reserveren is belangrijk

Bezocht op 16-08-2015 door

De enige camping in National Park The Arches. We hadden uiteraard gereserveerd vantevoren (al in Nederland) want anders kom je hier niet meer aan een plek. Prachtige plek, echt in het Park met de Arches om je heen.

Kosten per nacht: $40

door op 02-08-2015

Het was rustig op de camping, de plekken ruim opgezet. Vanuit de camping gaan verschillende wandelingen. De camping heeft weinig schaduw. De omgeving was ongelofelijk mooi.

Bezocht op 30-07-2015 door

Een prachtige ervaring midden in de natuur! Wat een rust, uitzichten, prachtige zonsondergang, sterrenhemel. Mooie ruime plaatsen met genoeg privacy en eigen BBQ/vuurplaats. Wij hadden een plek helemaal achterin de lus (nr 50). Er is alleen (drink)water en er zijn basic toiletten aanwezig en je kunt hout krijgen bij de rangers. Wel bijna half jaar vantevoren reserveren als je in het hoogseizoen gaat. Mooie wandeltochten te maken vanaf de camping, oa naar Landscape Arch. Ook handige overnachtingsplaats als je de Fiery Furnace Trail gaat lopen; je bent dan al in het park en in 10 min. rijden bij de verzamelplaats.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 28-07-2015 door

Kale camping (wel logisch in dit gebied) met weinig voorzieningen. Er zijn geen douches, alleen toiletten die niet super schoon waren. Campingbeheerders waren niet zo behulpzaam, eigenlijk in z'n geheel niet zo spraakzaam. Er woei bij ons een woestijnwind die zand in je eten en ogen blies of zelfs het eten van je bord blies. Voorzieningen zijn niet in de buurt, voor enige vorm van boodschappen moet je naar Moab. Het uitzicht is wel mooi.

door op 15-07-2015

Mooie natuurcamping met ruime plaatsen. Geen voorzieningen, alleen drinkwater en toiletten.

door op 13-06-2015

Fantastische camping. Zodra je weet dat je gaat en wanneer, direct deze camping vastleggen. Zit nagenoeg altijd vol. Prachtige plekken bij de Arches. Wij vonden het de mooiste (en zelfs de goedkoopste) camping (qua natuur en plek) die we hebben bezocht. Geen douches, wel toiletten.

Bezocht op 22-10-2014 door

Deze zeer gewilde campground ( enige in het park) is meestal volgeboekt. Maar het is het proberen waard om hier een plekje te krijgen. Het is ons gelukt. Prachtige plekken, midden in de natuur. Geen hook up, wel drinkwatervoorziening. Altijd beter dan een RV park in Moab.

door op 06-10-2014

Camping in het park. Mooi gelegen. Nette toiletten en wastafel. Wel reserveren in september.

door op 12-09-2014

Deze camping ligt midden in Arches National Park. Wij stonden op plekje 012 en konden vanaf onze plek een klein stukje omhoog lopen, daar zetten we onze stoeltjes neer en genoten van een bijzonder mooi uitzicht!! Ga je naar Arches NP, dan moet je hier kamperen!

door op 23-08-2014

Wanneer je bij het bezoekerscentrum van Arches komt, kun je het park in. Daarna ga je de berg op en beginnen de Arches: we hebben er de hele middag overgedaan eer om die te bewonderen eer we bij de camping waren Camping ligt bovenaan en is erg mooi tussen de rotsen. Camphoust komt tegen betaling kampvuurhout brengen. Goedkoop, alleen wc's. Ik had hier wel een nacht langer willen staan, net als op Fruita.

door op 20-08-2014

De camping zelf is klein en primitief, maar de pek is zooooo mooi. De zon zien ondergaan en opkomen in arches is echt geweldig. Plekje aan de weg was niet spectaculair maar de rust, de rangers talk en het uitzicht waren grandioos!

door op 26-07-2014

Het is een kleine primitieve camping, met een klein toilet gebouwtje. Dus echt kamperen in de wildernis. Geweldig. We staan midden tussen de arches en boulders. Allemaal pracht plekken met een geweldig uitzicht.Reserveren is wel noodzakelijk. Wij waren hier in juni en de camping was vol. Je kunt het beste op de heenweg bij de uitkijkpunten stoppen om te genieten van het uitzicht. De parkeerplaatsjes zijn aan deze kant van de weg. De camping ligt aan het einde van de weg in Arches NP.

door op 22-10-2013

Kleine camping Grote plaatsen. Weinig voorzieningen. Leuke plek in de middle of nowhere.

door op 04-09-2013

Ver weg van de bewoonde wereld (helemaal achterin Arches NP), maar om die reden een prachtige camping. Geen faciliteiten, maar zeer unieke plekken. Voor een nacht voor ons voldoende.

door op 15-08-2013

Camping ligt aan het einde van het park zeker 30 minuten rijden, afhankelijk van je stops. Restrooms aanwezig (schoon), geen schaduw en het kan winderig zijn maar je staat wel tussen de Arches. Rondom de camping loopt een trail vooral 's morgens mooi om te doen. Met de auto nog geen 5 minuten rijden naar de Landscape arche en mooie trail.

door op 09-08-2013

Camping licht prachtig in het park. Mooie omgeving, ruim. Heb geen gebruik gemaakt van de toiletruimtes, dus kan daar niet over oordelen. Voor de RV zijn er geen dumpmogelijkheden, maar wel in Moab.

door op 12-07-2013

Wat een mooie ligging! Op loopafstand van diverse arches, zoals de Landscape Arch, Dubble-O Arch, Broken Arch en nog veel meer.

door op 12-07-2013

Vooraf reserveren! Voldoende toiletten, geen douches. Schitterende locatie in het park.

door op 10-07-2013

Geweldig om hier een nacht te verblijven half juni koelt het in de avond genoeg af om lekker te kunnen slapen prachtige sunset en lekker rustig.

door op 22-06-2013

Kleine, maar o zo fijne camping. Bijna tussen de arches, zeker tijdig reserveren!

door op 24-08-2012

Een prachtig gelegen camping. Voor mij de mooiste plek van de hele vakantie. Leuk dat er zelfs een Arch op de camping is.

door op 18-08-2012

Plek 021. Vooraf boeken, maar dan heb je ook wat. Prachtig uitzicht over Arches en op de zonsondergang. Het is aan het eind van het park dus je moet er wel wat geslinger voor over hebben, maar dat is het dubbel en dwars waard.

door op 12-08-2012

Geweldige camping met het mooiste uitzicht van onze vakantie. Op een tweetal sanitairgebouwen na geen voorzieningen, maar het uitzicht (rode rotsen en cactussen als achtertuin) maakt alles goed. Vroeg volgeboekt!

door op 29-06-2012

Mooie camping midden in het park, 18 mijl vanaf de ingang. Wel reserveren, want het was er toen wij er waren vol. Mooie grote plekken met vuurpit en picknick tafel. Vanaf de camping is er een wandeling te maken. Schone toiletten, geen douches. Met de camper of auto kun je het park vanaf de camping door rijden.

door op 21-06-2012

Eenvoudig, degelijk en rustig campground, prima gelegen voor de " vroege wandelaars ", reserveren mogelijk (tijdig reserveren).

door op 20-06-2012

Ontzettend mooie camping diep in Arches National Park. Plek 43 heeft vrijuitzicht, de zon op zien komen vanuit je bed via het achterraam. Leuke trail begint een paar plekken verderop. Echt een aanrader voor iemand die even weg wil van de massa en echte rust wil ervaren.

door op 20-04-2012

NPS Campground aan einde van de parkweg - 45 min vanaf de entree. Weinig plekken, net sanitair, midden tussen de arches. Aanrader!

door op 14-10-2010

Zeer mooie camping. Aanrader: 's ochtends zonsopgang.

door op 14-09-2010

Mooie camping in de omgeving van het prachtige Arches. Ruime standplaatsen. Schone toilet voorzieningen.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan