Bear Lake / Marina Side KOA Garden City, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Bear Lake / Marina Side KOA
485 North Bear Lake Boulevard
Garden City Utah, 84028
Verenigde Staten

GPS-locatie:
41.9555507, -111.397468

Telefoonnummer:
+1-800-562-3442 / +1-435-946-3454

Website:
http://koa.com/campgrounds/bear-lake

E-mailadres:
bearlakeutkoa@yahoo.com


Open May 1 - October 15


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Fietsverhuur
 • Hookup-plaatsen
 • Minigolf
 • Propaan verkrijgbaar
 • Snackbar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel
 • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (12)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 12
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 01-07-2019 door

Onderweg vanuit Yellowstone, Grand Teton naar Arches een prima plek voor een overnachting. Vooral voor de kinderen een leuke camping. Alle voorzieningen aanwezig (zwembad, speeltuin, douches, etc.). Wij zijn geen KOA-fans, maar vonden dit de leukste KOA-camping. De plek waar wij stonden was (zeker voor KOA-begrippen) redelijk ruim en groen en de camping heeft een leuke opzet. Vooral de minigolf op de camping viel bij onze kinderen in de smaak. 's Avonds rijdt er voor de allerkleinsten een klein treintje een rondje over de camping. Op de camping zijn ook lekkere ijsjes te krijgen. Het zwembad heeft een klein peutergedeelte, ligt wel aan de weg. Het meer is vanaf de camping lopend niet gemakkelijk te bereiken. Toiletten en douchen prima in orde!

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 06-08-2018 door

Dure, maar goede camping aan Bear Lake. Prima faciliteiten & schoon sanitair, winkel op loopafstand. Bear Lake zelf is top, wij hebben een aantal uur een bootje gehuurd (waren er maar een nachtje op weg terug naar Salt Lake City). Vooral een camping voor gezinnen met relatief jonge kinderen (midgetgolf, springkussen etc).

Bezocht op 01-08-2018 door

Zeer leuke KOA nabij het mooie Bear Lake. De KOA heeft zeer faciliteiten, een mooie ligging en ruime plekken. Zo heeft het bijvoorbeeld een vrij grote supermarkt, een mooi zwembad en zeer veel speeltoestellen. Onze kinderen vonden dit een van de leukste KOA's van onze reis. Als je toch een nadeel zoekt dan is het wellicht dat het stadje Garden City wel 20 min lopen is, maar daar tegenover staat dat je bij de KOA weer fietsen kunt huren.

Bezocht op 01-08-2018 door

2 koa campings naast elkaar. Wij hebben lakeview bezocht. Te dure en lawaaierige camping.( erg in trek bij Amerikanen. Veel gezinnen met quads, boten, crossbrommers, buggy’s, enz) Ligt niet aan het meer zoals koa gids doet vermoeden. Anderhalve mile verder is er een “public beach”, maar die is vies, ver weg, klein, en modderig. Je kan beter naar de haven gaan. Camping verder prima, schoon sanitair, goedkope laundry, zwembad en vertier. Op de redelijk grote plekken, een firepit.

Kosten per nacht: $77

Bezocht op 28-06-2018 door

Mooie camping. Dichtbij het Bear Lake. Er is rond de camping voldoende te doen. Personeel is heel vriendelijk. Campingplaatsen zijn ruim. Camping is wel prijzig.

Kosten per nacht: $72

Bezocht op 11-09-2017 door

Mooie camping. Wij waren hier op doorreis van Capitol Reef naar Grand Teton. Vriendelijk personeel, schone douches en toiletten. Leuke midgetgolf (gratis). Geen gebruik gemaakt van het zwembad(je) wat er wel prima uit zag. Goede winkel voor dagelijkse boodschappen aan de straat. Ruime plekken met picknicktafel. Prijs was voor full hook-up pull through.

Kosten per nacht: $42.7

Bezocht op 01-04-2017 door

Zeer mooi gelegen dichtbij het meer; erg leuk voor kinderen; goed sanitair; goede wifi

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 05-09-2016 door

Goede camping met prima winkel ernaast. Wel bier maar geen wijn of zo. Utah he. Mooie plaatsen met prima douches en veel te doen voor de kinderen. Springkussen en zwembad. Ligt aan prachtig meer dat de van veraf kunt bewonderen. Je kunt er alleen niet dichtbij komen. Heel jammer.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 28-06-2016 door

Een echte top camping. Prima plaatsen, meer dan uitstekend sanitair, zwembadje en een goede winkel ernaast. Terrein zelf uitstekend onderhouden. Als je wilde gratis gebruik van kleine minigolf en speeltuin voor kinderen. Zal in weekeinde en in maand juli ongetwijfeld erg druk zijn.

Bezocht op 01-06-2016 door

Dure camping maar dit is het waard! Wij verbleven hier op weg naar Salt Lake City. Hadden we er maar langer kunnen blijven... Super mooie camping met nieuwe faciliteiten. Als je met meerdere mensen reist, is het leuk om gebruik te maken van de open buitenkeuken. Dit is gratis en ziet er heel gezellig uit! Camping medewerkers zijn ook super aardig en behulpzaam, maar dit is bij elke KOA zo! Er is tevens een supermarkt pal naast de camping, ideaal!

Kosten per nacht: $54

door op 24-08-2014

Prima camping met erg mooi sanitair.

Bezocht op 12-07-2013 door

Een heerlijke campground als je onderweg bent naar Yellowstone of terug moet rijden naar Salt Lake City. Zwembad, basketball court, aardige dames achter de balie en schone toiletgebouwen.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan