Sage Creek Campground Wall, South Dakota

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sage Creek Campground
Sage Creek Rim Road
Wall South Dakota 57790
Verenigde Staten

GPS-locatie:
43.894026792, -102.413780987

Website:
nps.gov/thingstodo/campgrounds-badl.htm


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Deze natuurcamping ligt in de noordelijke hoek van Badlands National Park, aan de onverharde Sage Creek Rim Road. De camping is gratis toegankelijk. De camping heeft geen watervoorzieningen. Plaatsen zijn beschikbaar op basis van first-come, first-served. De weg naar Sage Creek Campground kan afgesloten zijn door sneeuw en hevige regen.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (2)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 2
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 19-07-2017 door

Wij kwamen vanuit Rocky nationaal park om de komende 2 dagen Badlands te bezoeken. Volgens de vorige Review was het een verschrikkelijke weg om bij deze camping te komen en wij kunnen zeggen dat dit ook klopt. Wij kwam aanrijden vanuit Senic. Vanuit hier was het ongeveer een uur rijden naar de camping, heel slecht wegdek om met een camper te doen. Na een half uur dachten we of dit nou wel zo handig is maar dat is het zeker. Nog even volhouden en je komt op een magische plek uit. Prairi hondjes die overal weg duiken, kuddes bizons die tussen de tentjes door wandelen en prachtige mogelijkheden om de mooiste zonsondergangen te bekijken. De dag erna zijn we verder wezen hobbelen door het park richting de verharde weg van Badlands.

Bezocht op 11-06-2016 door

Al rijdend door Badlands NP kwamen we toevallig langs deze camping in 'the middle of nowhere'. Veel tenten van wandelaars en rustzoekers zoals wij. 's Avonds kwam er nog een camper bij. Het zag er allemaal netjes onderhouden uit. Vlak voor de camping een veld vol prairiedogs die in en uit hun holen kropen. De weg ernaar toe was nogal hobbelig en je vraagt je af of je wel goed zit. Ja dus! Speciale 'horse use area' dus je kunt je paard hier ook nog kwijt! Geweldige camping zonder voorzieningen maar middenin de natuur. Als je geluk hebt komen er ook nog een paar bizons langs.

Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan