Cannon Beach RV Resort Cannon Beach, Oregon

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Cannon Beach RV Resort
345 Elk Creek Road
Cannon Beach Oregon 97110
Verenigde Staten

GPS-locatie:
45.888776, -123.9547688

Telefoonnummer:
1-503-436-2231

Website:
http://cbrvresort.com/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (10)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 10
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 10-09-2019 door

deze is wat duurder, wel een topper. Vlakbij zee waar je Haystack Rock kunt bewonderen. Aardige crew met fijne laundry (creditcard). Wel handiger als telkens wisselen voor kwartjes.

Kosten per nacht: $62

Bezocht op 09-09-2019 door

Mooi opgezet resort. Ruime plekken met full hookup, picknick tafel en firepit. Er is een (wel wat verouderd) binnenzwembad en bubbelbad, maar prima om even een duik te nemen. Douches en toiletgebouw zijn schoon. Vriendelijke mensen bij de receptie, er is ook een klein winkeltje en een speeltuin. Je kunt vanaf de campground naar het stadje en het strand (haystack rock) lopen.

Kosten per nacht: $62

Bezocht op 24-07-2019 door

Een mooie, drukke camping met veel groen. De wifi en het sanitair waren in orde. Het strand is op ca. 20 minuten lopen en zeer de moeite waard.

Kosten per nacht: $69

Bezocht op 21-07-2019 door

Prima RV park, met goede faciliteiten (zwembad, benzine). Lopend naar het dorp/strand is goed te doen in 10/15 minuten, via een tunneltje onder de 101 door. Probeer een plek aan de zijkant te reserveren die zijn heel ruim.

Kosten per nacht: $68

Bezocht op 12-07-2019 door

Goede camping met ruime plaatsen en prima sanitair. Op loopafstand van het dorp met prima restaurants en het strand bij Haystack Rock.

Kosten per nacht: $68

Bezocht op 23-06-2019 door

Nette camping dicht bij centrum en strand van Cannon Beach (op loopafstand). Camping heeft een binnenzwembad, lekker om even te kunnen zwemmen als het buiten niet zo warm is. Verder alle voorzieningen aanwezig.

Kosten per nacht: $61

Bezocht op 10-05-2019 door

Dit was met afstand onze beste camping op onze reis. Vriendelijke en behulpzame receptie en een zeer verzorgde camping met ruim voldoende schaduw en altijd wel een plekje in de zon. De plekken zijn ruim. Er heerst een gezellige sfeer en het sanitair is perfect. De laundry is gewoon goed. Wel even oppassen met het drogen. Die kan je op verschillende standen instellen, dus niet te heet instellen, anders zit je met zwaar gekrompen tshirts. Camping staat op loopafstand van het enorm gezellige Cannon Beach met zijn prachtige stranden. Helaas konden wij maar twee nachten blijven. Moesten we wel van plek wisselen, maar toch. In het weekend altijd reserveren, anders gaat het niet. We waren graag een paar dagen gebleven. De prijs meer dan waard.

Kosten per nacht: $50.97

Bezocht op 18-07-2018 door

Zeer aangename en rustige campground. Indoor zwembadje, prima sanitair, ruime schaduwrijke plekken onder bomen. Een aanrader voor een bezoekje aan Cannon Beach: met 10 minuten lopen sta je op het strand bij Haystack Rock.

Kosten per nacht: $53

Bezocht op 15-06-2018 door

Nette, commerciële campground in Cannon Beach. We wilden naar het strand lopen, maar daar was het te laat voor. Nette douches, goede WiFi. Veel mega trailers en coaches.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 05-06-2018 door

Mooie nette camping. Vanaf de camping ga je onder de weg door en je bent in het plaatsje Cannon Beach. Wifi ontvangst is erg slecht. Bezoek aan het plaatsje en strand van Cannon Beach is zeker de moeite waard. Uiteraard voor een foto van de bekende rotsen die op het strand te vinden zijn. Loop zeker ook het strand af voor een steandwandeling. Bezoek daarna het gezellige plaatsje Cannon Beach. Erg toeristisch maar zeker de moeite waard.

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan