Anastasia State Park Campground St. Augustine, Florida

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Anastasia State Park Campground
300 Anastasia Park Road
St. Augustine Florida 32080
Verenigde Staten

GPS-locatie:
29.882400663, -81.277379397

Telefoonnummer:
+1-904-461-2033

Website:
floridastateparks.org/anastasia


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Douches
 • Geen hook-up plaatsen
 • Hookup-plaatsen
 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Winkel

Overige faciliteiten

 • Fietsverhuur

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: $ 45 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 03-08-2022 door

Je staat letterlijk in de jungle. Erg mooi aangelegde camping op loopafstand van een heerlijk strand met fijne golven. Sanitair was schoon. Wel veel muggen, dus een spray is geen overbodige luxe.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 28-04-2022 door

Prachtige camping met hele grote plaatsen en goed sanitair.

Bezocht op 20-03-2022 door

prijs is inclusief entree state park. weer zo'n mooie camping in een state park. ruime plekken tussen de palmbomen, op loop afstand van het strand. prima sanitair.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 23-07-2019 door

Vlak aan het strand. Op een prachtige camperplaats, veel privacy. Gevoel in de jungle te staan gezien al dat groen en vele vogels en rust. Schoon en prima sanitair. We zijn naar de Wallmart in de stad gereden en daar een Uber genomen naar het oude historische centrum voor 8 Dollar.

Kosten per nacht: $37

Bezocht op 13-01-2019 door

Prachtige camping waar iedereen heel ruim staat. Vlak aan het strand, dus wel veel zand overal. BBQ mogelijkheid met vuurpot. Wij stonden dicht bij het sanitair, want zonder fiets is het allemaal erg ver. Sanitair erg schoon en ruim. über-taxi komt je helemaal bij de plek halen en ook weer terug brengen als je die besteld. Op het terrein is er gratis wifi, alleen bij de gebouwen. Als je kaartjes koopt voor het trolly treintje van st Augustine, komen ze je gratis bij de plek halen en terugbrengen binnen hun werktijden...wel even bellen. Super rustig, heerlijk relaxed. Ver van te voren reserveren.

Kosten per nacht: $33

Bezocht op 01-08-2018 door

Helemaal fantastisch deze camping ! Wij keken onze ogen uit. Hadden het idee in een tropisch regenbos te staan. Leuke plek. We konden lopend (zo'n 3 min) naar het strand. Onderweg kwamen we langs het trottoir nog een schildpad tegen. Helaas was er alleen WIFI in de picnic area bij het strand en niet op de plek van de RV zelf. Sanitair was netjes.

Kosten per nacht: $37

Bezocht op 18-05-2018 door

Prijs voor 3 personen. Water en elektra. Dumping station. Wifi alleen bij het strand. Mooie plekken en mooie omgeving. Op loopafstand van het strand. Veel dieren gezien, zelfs een racoon. We kwamen met heel regen aan en onze eerst toegewezen plek stond geheel onder water. Maar dat is prima opgelost door de parkmedewerkers.

Kosten per nacht: $30.94

door op 26-10-2009
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan