Timber Creek Campground Grand County, Colorado

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Timber Creek Campground
US Highway 34
Grand County Colorado, 80447
Verenigde Staten

GPS-locatie:
40.3783668, -105.8521484

Telefoonnummer:
877-444-6777

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

From Grand Lake, head north on US Hwy 34 / Trail Ridge Road. After 8 miles, follow signs on your left to Timber Creek Campground.


Geopend in de zomer en begin van de herfst. Natuurcamping zonder faciliteiten. Alleen in het seizoen watervul- en dumpgelegenheid. First-come-first-serve camping


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 25-08-2022 door

Mooie & rustige natuurcamping. Alleen op basis van reservering. Tip: maak een wandeling aan deze kant van het NP, lekker rustig en mooie natuur!

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 23-09-2019 door

Rond de middag kwamen wij op deze First Come First Serve camping. Er was een ruime keuze in plaatsen. Eigenlijk zijn alle plekken prachtig en het beperkte sanitair was overal vlak bij. Geen stroom en geen douches, maar wel alle geluiden uit het bos van dieren die ik niet ken.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 15-09-2019 door

Reserveren niet mogelijk. Geen hook-ups. Wel flush toilets. Wat een schitterende camping en wat hadden we hier een mooie plek. De camphosts hadden ons een plattegrond gegeven met plekken waar onze camper (25ft) op zou passen. Genoeg privacy en genoeg natuur om je heen. Helaas geen wildlife op de camping zelf gezien.

Kosten per nacht: $26

Bezocht op 18-06-2019 door

Prachtige ruime camping op een toplocatie. Geen voorzieningen op de plek maar naast toiletten wel gelegenheid om te dumpen en water te vullen. First come first serve dus zorg dat je op tijd bent. Toen wij er waren (2 nachten) was de camping niet vol maar dat had mogelijk ook te maken met het weer (vrij koud en regelmatig regen). Camping ligt in de Kawuneeche vallei en hier hebben we heel veel elks en moose gespot. We hebben zelfs een elk bull op de camping kunnen bewonderen en meerdere moose aan de rand van de camping. Aanrader

Kosten per nacht: $26

Bezocht op 03-07-2018 door

Een mooie en ruime camping. Uitzicht op de Rocky Mountains. De camping ligt het het Rocky Mountains National Park, dus de annual pass is nodig om deze camping te bereiken. De plaatsen zijn ruim maar hebben geen schaduw. Reserveren niet mogelijk, het is first come - first server. Naast de camping ligt een historisch vakantie dorpje waar zeer enthousiaste vrijwilligers graag alles vertellen over dit uit 1920 bestaande dorpje.

Kosten per nacht: $15

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan