Trailer Villa Park Redwood City, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Trailer Villa Park
3401 East Bayshore Road
Redwood City Californie 94063
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.48699044, -122.19195841

Telefoonnummer:
+1-650-366-7880 / +1-800-366-7880

Website:
http://www.trailervilla.com/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Overige faciliteiten

Reserveren wordt aangeraden, dit kan alleen telefonisch.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
door op 11-06-2015

Dit trailerpark heeft een perfecte ligging. Alleen is het erg saai. Wordt vooral gebruikt als huisvesting van Amerikanen die in de buurt werken en in het weekend naar huis gaan. De camping heeft echt prima sanitair en heel schoon. Maar de WIFI is waardeloos en eigenlijk heb je gewoon geen internet zo traag is het. Is niet bepaald een camping die gezellig is. Samengevat is het geen aanbeveling om daar langer dan 1 nacht te verblijven

door op 08-06-2015

Kleine plekken, veel constante bewoners in RV´s. Wel vlakbij de Bay area en SF. Duurste camping van de vakantie. Oud sanitair.

door op 17-05-2014

Het voordeel is dat deze camping dicht bij het verhuurbedrijf zit, dus voor het inleveren is dit een aanrader. Wij hadden de laatste dag een auto gehuurd. vanaf het vliegveld dus konden we zo vanaf het verhuurbedrijf zelf naar de vluchthaven rijden. Een auto huren kost 60,00 euro per dag. Dit is goedkoper dan je te laten rijden met een taxi. Dit hadden we al wel in nederland geregeld erg handig ook met de auto san francisco in geweest. Overnachting koste 58,00 dollar voor 5 volwassenen.

door op 22-10-2013

Druk. Kleine plaatsen. Asfalt camping. Erg goede sanitair. Prijs kwaliteit: zeer duur

door op 20-06-2013

Gekozen vanwege korte afstand tot Road Bear Hayward. Weer een echte parkeerplaatsencamping, wel full hookup. Sanitair ok!

door op 19-11-2012

Beetje vreemde plek om te staan, omdat de meeste mensen hier permanent wonen. Wel heel handig als je de camper in Newark (Cruise America locatie voor San Francisco) moet inleveren, dit is maar 15 minuten rijden. Sanitair is mooi en schoon. Bus naar treinstation voor de deur.

Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan