Olema campground Point Reyes Station, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Olema campground
10189 California 1
Point Reyes Station California 94956
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.044219842, -122.7896934

Website:
http://www.olemacampground.net/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 13-08-2019 door

prima campground, verder niet noemenswaardig. Douches waren oké. De omgeving is er wel prachtig! neem de auto naar Limantour beach, een werkelijk prachtig strand en goed te bereiken met de auto. Er zijn een aantal stranden die waarschijnlijk net zo mooi zijn maar onbereikbaar met de auto. Verder, voor de oesterliefhebbers: HOG Oyster. Werkelijk fantastisch. Zit in de buurt en is een must! probeer een picknic tafel te huren (van te voren) en je betaalt 1,5 dollar per oester ongeveer. Als je op het terras gaat zitten zijn de prijzen flink forser maar de smaak wordt er niet minder op.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 08-08-2018 door

Noodgewongen door afsluiting van Yosemite Valley ivm grote bosbrand moesten we een paar dagen uitwijken naar andere plaats. Niet gereserveerd maar gelukkig was er plaats, in het weekend zijn ze wel volgeboekt. Mooie groene camping met ruime plekken (wij hadden gedeeltelijk hookup) en redelijke sanitaire voorzieningen. Deze omgeving is wel fris (koud dus), ook hoogzomer omdat je vrij dicht bij de kust zit, met de koude oceaan vlakbij San Francisco. Omgeving was voldoende leuk om er twee dagen te blijven, voor San Francisco zelf zaten we op een campingdichter bij de stad.

Kosten per nacht: $62

Bezocht op 25-06-2017 door

Uitgestrekte en rustige camping op 30 km van SF. Hebben in de buurt een auto gehuurd om SF te bezoeken. Ruime plaatsen en behulpzaam onthaal. 2 nachten verblijf

Bezocht op 10-05-2016 door

Redelijk grote camping met ruime hook-ups en full-hook-ups en tentplaatsen. Met grasvelden en bomen plekken, geen betonnen parkeerplaatsen.

Kosten per nacht: $53

Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan