Fernwood Resort Big Sur, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Fernwood Resort
47200 Highway 1
Big Sur Californie 93920
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.260443, -121.793587

Telefoonnummer:
+1-831-667-2422

Website:
http://www.fernwoodbigsur.com/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Restaurant
  • Tenten toegestaan
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (10)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 10
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 02-08-2022 door

Jaren geleden ooit bij deze camping terecht gekomen en zomer 2022 opnieuw hier gestaan, echt supergaaf om tussen de indrukwekkende Redwood bomen direct aan de Big Sur rivier een camperplekje te kunnen bemachtigen, je kan vanaf een jaar van te voren boeken en dat is geen overbodige luxe want de plekken zijn beperkt en de camping is uniek in z'n soort.

Bezocht op 08-10-2019 door

Prachtige camping in het bos gelijk aan een stroompje. Alleen electriciteit maar mooie plekken.

Kosten per nacht: $75

Bezocht op 21-09-2016 door

Mooi gelegen in een bos aan de riviertje. Ruime plaatsen met aansluiting voor water. Wel erg duur voor een relatief eenvoudige camping.

Kosten per nacht: $80

door op 07-11-2014

Natuurcamping langs een riviertje midden in de bossen. Je moet met je camper stik naar beneden rijden en weer terug strak naar boven, let op dat er geen tegemoetkomend verkeer is/aan komt rijden, laat iemand bovenaan gaan staan als je naar boven terugrijdt! Onderaan een typisch blokhutje als receptie. Vanuit daar rijd je de campingplaatsen tegemoet. Campingplaats alleen water en stroom. Afhankelijk van welke plaats je toegewezen krijgt kun je de waterslang qua lengte wel of niet aansluiten. Niet echt duidelijke (afgebakende) plaatsen maar als je goed naar de paaltjes kijkt en je stroomkastje (zelfs sommige bevestigd op of aan een boom!). Zeer gedateerde wasgelegenheid met wc’s en douches (met gordijn). Bovenaan de straatkant is een heel klein winkeltje cq. barretje/pizzeria met (die dag/avond) enorm chagrijnig personeel. Prijzen etenswaren in het winkeltje over de top, maar dat was te verwachten.

door op 03-08-2013

Deze camping heeft prachtplekken aan het riviertje de Big Sur. Veel schaduw en je staat gewoon tussen de andere kampeerders i.p.v. alleen RV's. Bovenaan is een leuk restaurant, bar en winkeltje. Voor doorreis ook een prima locatie.

door op 20-06-2013

Prachtige ligging aan een riviertje, dicht bij de pacific en een natuurpark. Gewone hookup, dumpstation in de buurt (1 mijl). Sanitair prima.

door op 28-07-2012

Prachtige camping aan Highway 1. In het bos aan een riviertje. Barbeque aan, kampvuur... Prachtig.

door op 10-07-2010

De camping in het State Park was vol; het was zeer druk vanwege Rememberance Day week end en dat hadden we over het hoofd gezien. Fernwood is kleine camping net vanaf Hwy 1; geen last van verkeer. Ligt in bebost gebied rond de Big Sur Rivier. Er zijn ook veel tentenkampeerders. Niet veel plaatsen voor campers. Prijs: 45 (alleen elektra) Ligging: 8 (in bos aan de rivier) Plaats: 8 (ruim, vrij in bos) Sanitair: 7 Totaal: uitstekend

door op 10-07-2009

Kleine maar goede camping, sanitair goed. Loopt wel snel vol.

door op 09-07-2009

Erg leuke camping. Meeste plaatsen langs de Big Sur River. Voorzien van firepit. Schone restrooms. Eten kan in naastgelegen Motel. Hiking trails vanaf de camping.

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan