Jalama Beach County Park Lompoc, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Jalama Beach County Park
79 Jalama Beach Road
Lompoc California 93436
Verenigde Staten

GPS-locatie:
34.5108209, -120.5012803

Website:
countyofsb.org/parks/jalamacamping.sbc


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Geen hook-up plaatsen
  • Hookup-plaatsen
  • Restaurant
  • Snackbar
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 29-07-2019 door

Camping met een schitterende ligging met uitzicht op zee. Kampeerplaatsen aan de krappe kant, maar het uitzicht maakt alles goed. Eenvoudig sanitair.

Bezocht op 17-04-2019 door

Prachtig gelegen aan het strand, alle plaatsen hebben ( gedeeltelijk ) zeezicht. Een winkeltje met snackbar zijn aanwezig en een leuke speeltuin met groot grasveld voor de kinderen.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 24-05-2018 door

Fantastisch campground tussen Pismo Beach en Santa Barbara. Als je vroeg reserveert, maak je kans op een plek letterlijk aan het strand, maar wij stonden 'boven' wat resulteert in een fantastisch uitzicht over de oceaan met kans op walvissen, maar zéker dolfijnen (veel gezien en nog 1 'verdwaalde' walvis omdat we buiten het trekseizoen zaten). De rit ernaartoe is ook mooi (wel zorgen dat je niet op je laatste druppels benzine rijdt...). Het is een weg van zo'n 14 miles met maar 1 bestemming, de campground.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 21-05-2018 door

Gave staats camping direct aan het strand (Jalama Beach). Niet hele ruimte sites en vrij dicht op elkaar. Sanitair was basic maar wel schoon (en douches aanwezig). Helaas hadden wij niet heel goed weer maar als het lekker weer is is dit de perfecte camping voor een dagje strand.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 10-06-2016 door

Prima camping direct aan zee. Er zijn back-in plaatsen direct op het strand, maar ook pull-through plaatsen. De full hook-up plaatsen liggen op een terras met uitzicht over de oceaan. Door de ligging en de (bijna altijd) aanwezige wind vind je hier veel surfers. Vanaf de camping kun je over het strand tot aan de Vandenberg basis lopen (raket lanceringen SpaceX). Het restaurant (meer een snackbar) is prima, maar sluit al wel vroeg. In het weekend minimaal 2 nachten reserveren verplicht.

Kosten per nacht: $60

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!