Lake Isabella RV Resort Lake Isabella, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Lake Isabella RV Resort
11936 Highway 178
Lake Isabella Californie, 93240
Verenigde Staten

GPS-locatie:
35.6438627, -118.4139485

Telefoonnummer:
1-800-787-9920 & 1-760-379-2046

Website:
lakeisabellarv.com

Aanvullende informatie:

Ligt aan de highway, 49 mijl ten Oosten van Bakersfield


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Eenvoudige camping tegenover Lake Isabella.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Overige faciliteiten

Er is een "clubhouse"; hebben dit niet bezocht


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 22-05-2019 door

Prima voor een nachtje, maar meer niet. De plek waar wij stonden was op zich prima. Erachter stonden echter de mobile homes van vaste bewoners. Onze achterbuurman was nogal dol op harde muziek. Gelukkig niet ‘s avonds. Het zwembad is niet verwarmd. WiFi was op onze plek te zwak. Sanitair hebben we nier gebruikt. De Mexicaan aan de andere kant van het dorp is echt een aanrader.

Kosten per nacht: $37

Bezocht op 12-05-2019 door

prima overnachtingsplek. aardig personeel.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 08-05-2019 door

Deze camping heeft een prachtige ligging, maar is wel een beetje vergane glorie. Wij hebben deze camping als tussenstop gebruikt. Achteraf gezien hadden we toch naar de KOA camping gegaan. Op de camping maken veel vissers gebruik van de spoelbakken om de vis schoon te maken, dit geeft veel vliegen en bepaalde plekken op de camping stinken dan ook naar de resten vis. Dat is niet op alle plekken zo. Een mooie plek, alleen jammer dat het wat vergaan is.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 27-07-2018 door

Deze camping is geen aanrader en geen afrader. We kwamen er bij toeval terecht vanwege wijzigingen in ons schema door bosbranden. De camping is prima voor een nachtje maar kent weinig sfeer of highlights. De plekken zitten dicht op elkaar. Aan de buitenste rand van de camping zijn plekken voor permanente campers, wat een armoedig gezicht was door de rommel/afval op die pekken. Het badgebouw is oud maar functioneel en vrij schoon. De dame van de receptie was erg vriendelijk. Het zwembad zag er schoon uit, het water was wel koud, maar dat is natuurlijk prima in de zomer.

Kosten per nacht: $37

Bezocht op 22-05-2018 door

Camping ligt (met en weg ertussen) aan Lake Isabella. Ruime plekken voor RV en goed sanitair en mogelijkheden om je was te doen. Het heeft een schoon en goed onderhouden zwembad met ligstoelen. Aardige eigenaresse. We hadden niet gereserveerd en er was nog voldoende plek.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 06-05-2018 door

Leuke camping voor op doorreis. Sanitair is wat verouderd en niet super schoon. De camping zelf doet wel gezellig aan. In de omgeving niet veel te doen.

Bezocht op 14-06-2017 door

Dit is geen aanrader. Wij kwamen hier terecht als overnachting op de omweg van Las Vegas naar Yosemite, omdat de Tioga Pass nog dicht was. Het meer is ook niet echt een bezoek waard. De camping is een gevalletje "vergane glorie". OK voor een nachtje, met stroom en douches en Wi-Fi bij de ingang. De eigenaresse was wel heel vriendelijk.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 26-09-2016 door

Fijne campground voor een tussenstop tussen Death Valley en Sequoia NP. Zeer vriendelijke ontvangst van gastvrouw. De camping zelf doet meer aan als een trailerpark dan een camping en er zijn niet veel vakantiegangers, vooral mensen die er wonen. Wasje en droger gedraaid voor 2 dollar. Zwembad koud! Maar wel lekker. WiFi werkte goed, full hook-up. Eind september nog erg warm.

Bezocht op 01-05-2016 door

Prachtige kleine campground , aardige eigenaresse. Full hook up . Zwembad, wasdroger, wasmachine op muntjes wisselen bij de eigenaresse. Supermarkt (dollar) op 150 meter loopafstand. Dit was voor ons een tussenstop van Las Vegas naar Yosemite maar we hadden hier wel een week willen blijven. De enorme rust, omgeving en van alle gemakken voorzien. Echt een aanrader.

Kosten per nacht: $41

door op 05-08-2015

Vriendelijke ontvangst. Redelijke plek. Acceptabel sanitair. Mogelijk druk in de zomer als er meer water in het meer staat. Voor ons een doorgangscamping.

door op 03-06-2015

Voor 1 nachtje op doorreis prima. Jammer dat het meer grotendeels leeg staat wegens de droogte maar daar kunnen zij ook niets aan doen. Heel vriendelijk ontvangen. Eindelijk goede wifi.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan