Grand Canyon Railway RV Park Williams, Arizona

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Grand Canyon Railway RV Park
601 W. Franklin Avenue
Williams Arizona, 86046
Verenigde Staten

GPS-locatie:
35.2518269, -112.1941918

Telefoonnummer:
+1-800-843-8724

Website:
thetrain.com/lodging/rv-park/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel

Overige faciliteiten

  • Als gast van het RV Park kunt u gebruik maken van het hotel.

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 15-10-2018 door

Camping op loopafstand van het centrum, met full hookup. Korting met de ANWB pas

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 02-08-2016 door

Gelegen in het route 66 plaatsje Williams. Aan de camping zelf is weinig aan, is wel gecombineerd met hotel en station. Wel veel faciliteiten omdat gebruik kon worden gemaakt van het hotel, dus voor wat betreft restaurant, zwembad. Op loopafstand van het centrum van het plaatsje dat erg leuk is. Luidruchtig vanwege de spoorlijn richting Grand Canyon die er heel vlak bij loopt. Wij zijn met de trein richting Grand Canyon gegaan en dat was niet alleen een prachtige reis maar ook heel vermakelijk omdat er in de trein entertainment is.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 14-08-2015 door

campground zelf is net een parking. sanitair erg netjes kan zo van camp stadje inlopen terug naar de jaren 60. gezellig plaatsje. een keer s'nachts een trein langs geweest. nog een uur van grand canyon. wij vonden het prima camp voor 1 nacht.

door op 02-07-2015

Goede tussen camping om even te overnachten. Verder weinig te doen in de hitte.

door op 08-06-2015

Prima plek om te staan om een dag met de trein naar de Grand Canyon te gaan. Zeker aan te raden voor mensen met kinderen of ouderen die geen trail meer lopen in de GC. Cowboy acts vooraf en in de trein, volop entertainment zoals muziek. Echt een aanrader. Op de camping is alles even netjes, ze hebben zelfs gas BBQ voor gebruik, maar veel asfalt. Het dorp is ook de moeite waard, echt Route 66 met leuke winkeltjes en barretjes.

door op 23-06-2014

In verhouding erg dure camping, je moest 8 muntjes van te samen 2 dollar gebruiken om te douchen en er kwam maar een erg miezerig straaltje uit de douchekop. Het sanitair was hier absoluut verre van schoon.

door op 31-08-2013

Alle luxe aanwezig! Internet, goede sanitaire voorziengen mét muziek, shuttlebus om je naar b.v. zwembad te brengen! Wel een saai terrein! Beheer goed.

door op 26-08-2012

Prima camping om met de trein, die direct langs de camping rijdt, de Grand Canyon te bezoeken. Schrik niet van het getoeter, maar dat hoort en nu eenmaal bij. Williams is een leuk stadje om te bezoeken (route 66). Camping heeft superschone sanitaire voorzieningen en biedt 's ochtends de gelegenheid om te ontbijten (koffie, wafels, eieren).

door op 17-08-2012

Deze camping viel tegen

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan