Islander RV Resort Lake Havasu, Arizona

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Islander RV Resort
751 Beachcomber Boulevard
Lake Havasu Arizona 86403
Verenigde Staten

GPS-locatie:
34.459357, -114.364609

Telefoonnummer:
+1-928-680-2000

Website:
http://www.islanderrvresort.com

E-mailadres:
info@islanderlakehavasu.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 07-04-2022 door

Super grote mooie camping op het eiland van Lake Havasu. Zeer mooi onderhouden met straatjes en zicht op het water. Groot, groter, grootst,... Verplaatsingsmiddel bij uitstek... Golfkarretjes. Zwembad zeker nodig... zeer warm. 30 minuten stappen naar de London Bridge, Jammer genoeg geen openbare transportmogelijkheden. Wandelen rond de London bridge is zeker een aanrader... veel gemotoriseerd speelgoed... voor iedereen wat wils. Het Saint Tropez van Amerika, :)

Kosten per nacht: $80

Bezocht op 13-07-2018 door

60$ inclusief taksen. Heerlijke camping. In de zomer zeer rustig, want te warm. Is vooral een camping die gebruikt wordt door Canadezen die in de winter naar hier komen. Onze MinnieWinnie was duidelijk de kleinste camper van de hele camping. Leuk groot verwarmd zwembad, zalig. We bleven er maar 1 nacht, dus geen uitstappen gedaan. Enkel genoten aan het zwembad. Ook een goede laundry met grote wasmachines en droogkasten.

Kosten per nacht: $60

door op 30-08-2012

Dure campground met een hoog parkeerplaats gehalte. Wij stonden tussen allemaal Amerikanen die hier wekelijks of maandelijks komen. Veel vertier was er niet. Nu moet ik bekennen dat op het moment dat wij er waren, het aan het einde van de middag 49,5 C was. Ook niet echt een temperatuur om wat te gaan ondernemen. Zwembad was dan ook gewoon warm en niet lekker. Vrij dure camper voor wat wij daar gedaan hebben.

door op 16-09-2010

Veel te warm in de zomer. Zelfs het buitenzwembad was te warm. Gelegen aan het water. Sanitair (om 10 uur) en receptie (om 6 uur) veel te vroeg gesloten. Veel seizoensplaatsen.

Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan