Fort Bowie National Historic Site, Arizona

Fort Bowie National Historic Site, Arizona Fort Bowie National Historic Site was zo'n 150 jaar geleden het strijdtoneel van een conflict tussen de Chiricahua Apaches en het Amerikaanse leger. Hier werd tussen deze twee partijen zeker 25 jaar jaar strijd geleverd, tot de Chiricahua's in 1886 verbannen werden. De overblijfselen van Fort Bowie zijn zorgvuldig bewaard gebleven en bij het kleine museum/visitor centre leer je alles over de geschiedenis van deze interessante plek.

Bezienswaardigheden & activiteiten

Flora en Fauna

Gelegen tussen twee bergketens is Fort Bowie niet alleen interessant wegens de geschiedenis, maar ook vanwege de grote biodiversiteit. De permanente waterbronnen en verschillende habitattypes onderhoudt diverse planten en er leven grote en kleine wilde dieren, van de zwarte beer en bergleeuw tot kangoeroeratten en sprinkhanenmuizen. In de oude, omliggende mijnen, leven veel vleermuizen.

Navelzwijn, Fort Bowie

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan