Benson, Arizona

Texas Canyon vlakbij Benson, Arizona Bezoek vanuit het kleine stadje Benson een aantal van de omliggende bezienswaardigheden. Ben je een natuurliefhebber? Stop dan zeker bij het nabijgelegen Texas Canyon, een enorme granietformatie die door de eeuwen heen veranderd is van verschillende gedaantes. Ga picknicken op één van de rustplekken aan de kant van de weg om vanuit daar rond te slenteren tussen de grote rotsen. Bijkomend voordeel is dat Benson bekend staat om het bijzonder aangename klimaat!

Bezienswaardigheden & activiteiten

Benson Museum

Bezoek het Benson Historical Museum, in een oud winkelgebouw uit 1920. Hier leer je meer over de geschiedenis van dit oude mijnstadje. De werknemers zijn erg vriendelijk en bereid om al je vragen te beantwoorden.

Museumbordje

Gammons Gulch

Een klein stukje ten noorden van Benson ligt Gammons Gulch, een filmset en museum in het teken van het oude Wilde Westen. Niet alleen nieuwsgierige bezoekers kunnen deze plek bezoeken, maar onafhankelijke filmmakers en studenten mogen deze plek gebruiken om te filmen. Het museum heeft oude auto's en een hoop antiek, waar je met een tour of alleen langs kunt lopen.

Gammons Gulch vlakbij Benson, Arizona

The Thing

Wil je duiken in de wereld van complot-theorieën? Dan is het bijzondere vreemde road-museum The Thing jouw tijd meer dan waard. Gelegen aan een tankstation, naast een Dairy Queen, vind je een museum dat buitenaardse wezens in verband brengt met het uitsterven van de dinosauriërs (en nog een paar historische gebeurtenissen). Haal na een bezoek maar een milkshake bij de buren om nog eens rustig te overpeinzen wat je nou net hebt bekeken.

The Thing Museum vlakbij Benson, Arizona

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan