Vluchtschema

Als wij de vliegtickets voor je geboekt hebben, krijg je van ons zogenaamde e-tickets. Hierop staan alle belangrijke gegevens vermeld, zoals de ticketnummers, vluchtnummers, vertrek- en aankomsttijden. Je ontvangt deze e-tickets enige tijd voor vertrek samen met de andere reisbescheiden.

Belangrijk! Check zelf je vluchtschema

Let op: Het kan zo zijn dat de vluchttijden wijzigen tussen het moment dat wij jouw vliegtickets uitprinten en je vertrekdatum. Controleer daarom altijd kort voor vertrek het vluchtschema via de website van je luchtvaartmaatschappij. Je ontvangt niet automatisch bericht van ons als er een schemawijziging is!

Inloggen bij luchtvaartmaatschappijen

Je kunt de huidige vluchttijden online bekijken door in te loggen op de website van de luchtvaartmaatschappij met je boekingscode en achternaam. Kies niet voor online check-in, maar voor My Trips of My Bookings, Manage my Booking of Mijn Reis. Heeft je achternaam een tussenvoegsel? Gebruik dan geen spaties, maar plak alles aan elkaar vast.

Je boekingscode, ook wel PNR, booking reference of confirmation number genoemd, vind je op je e-ticket en op de factuur van je reis.

Luchtvaartmaatschappijen

Je kunt de huidige vluchttijden online nakijken. Kies de luchtvaartmaatschappij:

Lukt het niet?

Geen probleem, neem dan contact met ons op. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 18:00, op vrijdag van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 16:00.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan