Daniella Willemsen

Daniella in Bryce Canyon National Park Na jaren op het reisbureau gewerkt te hebben, heb ik de stap gemaakt naar Tioga Tours. Erg leuk om bij een specialist te werken, waarbij het mooiste blijft om klanten te helpen met hun droomreis.

Favoriete stad

New York, hier ben ik al vier keer geweest. Wat een geweldige stad! Wandel over de High Line om daarna wat te eten bij Chelsea Market. Fiets door Central park of bezoek een show op Broadway.

Tioga Tours reisadviseurs

West-Amerika

Een aantal jaren geleden heb ik een prachtige camperrondreis gemaakt door Zuidwest-Amerika. Een mooie combinatie van steden en natuurparken. Bryce Canyon heeft veel indruk op mij gemaakt, grillige rotsformaties (hoodoos) met mooie kleurschakeringen van pastelroze naar oranje/rood. Antelope Canyon was ook een erg mooie excursie. Een volgende keer boek ik zeker een helikoptervlucht over de Grand Canyon.

Tioga Tours reisadviseurs

Bucketlist

Er valt nog heel veel te zien, waarbij het volgende op mijn bucketlist staat:

– Amerika: de nationale parken Yellowstone, Arches & Monumental Valley, maar ook Bourbonstreet in New Orleans en het zonnige Key West in Florida.

– Maar helemaal bovenaan mijn bucketlist staat: West-Canada. Dit gebied lijkt mij een mooie combinatie van de steden Vancouver en Victoria, walvissen spotten vanuit Tofino, de ‘blauwe’ meren en dit in combinatie met de imposante bergen in de Canadese Rocky Mountains.

Tioga Tours reisadviseurs
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan