Tioga's Campground: Kampeer & Dineer

Ben jij in het bezit van een camper of caravan (met eigen voorzieningen)? Boek dan een avondje kamperen op Tioga's Campground. Op zaterdag 8 mei toveren wij ons terrein om tot onze eigen campground. Je mag overdag al de camper bij ons parkeren, zodat je op je gemak de omgeving van Zwolle kunt verkennen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie wandeling bij de Steenfabriek Fortmond langs de IJssel, of het bijzondere waterloopbos in de Noordoostpolder. Je kunt ook een afspraak maken voor een gesprek op ons kantoor. En bemachtig jij een plekje, dan zit je er die avond warmpjes bij. De in Overijssel bekende koks Bert Halman en Willem Boerma serveren een overheerlijk Amerikaans luxe driegangendiner in jouw camper of caravan, waarna je op ons terrein mag overnachten.

Persoonlijk adviesgesprek: Sta je te trappelen om weer op reis te gaan in 2022? Dan is het mogelijk om vrijblijvend met een reisadviseur jouw droomroute te bespreken. Jullie nemen jouw wensen voor een toekomstige reis door en er kan eventueel direct een offerte voor je worden gemaakt. Als je hier interesse in hebt, vink je hieronder een tijdslot aan in het aanmeldformulier. Dit is uiteraard niet verplicht.

BELANGRIJK: Op ons terrein zijn geen voorzieningen aanwezig, zoals water, elektriciteit of sanitair. In de avond regelen wij het eten, in de ochtend gaan we uit van jullie eigen voorzieningen.

Amerikaans Driegangen-keuzemenu:

Amuse
Amerikaanse taco soep
en
Tortilla's met salsa en dip
Voor
Caesar salad met gerookte kip, geschaafde kaas en sweet belly bacon
of
Salade met gemarineerde zalm en een dressing van whisky en limoen
of
Vegetarische caesar salad met geschaafde kaas, knoflookcroutons en walnoot
Hoofd
Gebakken heilbotfilet met een croûte van groene kruiden en een saus van citroen en witte wijn
of
Gegrilde mixed grill van kipspies, biefstuk en varkenshaas met een saus van Smokey Joe
of
Wrap gevuld met verschillende groentes en geitenkaas
Na
Cheesecake met chocolade-brownie en vanille-ijs
Extra:
Twee flessen speciaal geselecteerde Amerikaanse wijn, rood of wit naar keuze, en een fles water (€19,50)

Info

  • Wat: Kampeer & Dineer
  • Waar: Ons terrein in Zwolle
  • Duur: Je bent overdag al welkom, het diner start om 18:00 uur
  • Kosten kamperen: Gratis
  • Kosten diner: € 49,50 per persoon (Let op: restitutie niet mogelijk bij afmelding)
  • Benodigdheden: Een camper of caravan met eigen sanitaire voorzieningen
  • Geplande datum: Zaterdag 8 mei 2021Disclaimer: Tioga Tours is niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van uw eigendommen tijdens uw verblijf op ons terrein. Het event kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Wij besluiten hier definitief over op 30 april 2021. U krijgt een betaallink toegestuurd per mail.

In Overijssel bekende namen: Bert Halman en Willem BoermaVroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan