Rondreis Canada in 2024

Klaar voor een onvergetelijke rondreis door Canada in 2024? Ontdek betoverende landschappen tijdens een individuele rondreis per auto of camper. Met majestueuze bergen, sprankelende meren en indrukwekkend wildlife biedt Canada veel natuurpracht. Wil jij een rondreis maken in 2024? Begin dan nu met de voorrpet! Je profiteert van de hoogste vroegboekkortingen en de laagste huurprijzen. Begin op een infodagen bij ons in Zwolle of kijk alvast tussen onze routevoorbeelden. Je hebt al een offerte in één werkdag.

Begin jouw 2024-rondreis op een infodag

Op onze infodagen in Zwolle zijn er altijd reispresentaties over West-Canada. Hier vind je de Rocky Mountains met beroemde nationale parken Jasper en Banff. Deze regio is populair bij natuurliefhebbers en leent zich uitstekend voor zowel autoreizen en camperreizen. Bekijk op een infodag een echte camper en ga in gesprek met een van onze reisadviseurs. Zo geef je jouw rondreis door Canada in 2024 alvast een vliegende start! Op enkele infodagen komt ook Oost-Canada aan bod. We nemen je dan mee op een virtuele reis door Oost-Canada, met onder meer de Niagara Falls, Toronto en Québec City. Aan deze kant van Canada vind je een perfecte mix van steden, natuur en cultuur.

Infodagen Canada bij Tioga Tours in Zwolle:

Kun je of wil je geen infodag bijwonen? Kies dan voor een (online) adviesgesprek op een ander moment of regel je reis per mail of telefonisch. We doen het op jouw manier.

infodag reizen 2024 west canada en canada

Waarom jouw reis boeken via Tioga Tours?

Tioga Tours is al 25 jaar een specialist in reizen naar Canada. Onze reisadviseurs hebben zelf rondgereisd in West-Canada en Oost-Canada, zowel per camper als met de auto. Zij adviseren je dus uit eigen ervaring. Je kunt je hele reis van A tot Z bij ons boeken. En we verklappen alvast: een op maat gemaakte reis door Canada hoeft zeker niet duurder hoeft te zijn dan een standaardreis. Vraag snel een offerte aan voor jouw reis door Canada, voor 2024!

  • Snelle (re)acties: Via de mail of telefonisch
  • Maatwerk: Je kiest je eigen unieke reis
  • Kennis & ervaring: Hulp van gespecialiseerde reisadviseurs
  • Eerlijk: Eerlijk & betrouwbaar advies
  • Zekerheid: Dankzij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Laat ons je helpen om jouw droomreis in 2024 werkelijkheid te maken en beleef Canada op jouw manier.

auto of camperreis Canada 2024

Autoreis Canada in 2024

Op onze website zie je routevoorbeelden voor individuele autorondreizen door Canada in 2024. Rijd in stijl langs schilderachtige wegen en iconische bezienswaardigheden. Deze routes kun je direct boeken of naar wens aanpassen met onze routeplanner. Dit jaar krijg je nog 10% vroegboekkorting op de overnachtingen. Ontdek het beste van Canada met het gemak van je eigen auto en comfortabele accommodaties tijdens je rondreis in 2024.

Ga naar:

aanbieding autoreis canada

Camperreis Canada 2024

Vind jij het fijn om je eigen huisje altijd bij je te hebben? Kies dan voor een camperrondreis door Canada. Vooral West-Canada leent zich hier perfect voor. In deze regio zijn talloze nationale parken en provinciale parken met de mooiste campings, midden in de natuur. Camperverhuurders werken met flex rates. Dit betekent dat zij de prijs bepalen op basis van vraag en aanbod. Hoe dichterbij je vertrekdatum in 2024, hoe hoger de prijs zal zijn. Wacht niet te lang! Wist je dat we in 2024 in West-Canada ook de campings voor jou kunnen reserveren? Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Ga naar:

Aanbieding camperreis Canada 2024

Waarom nu al jouw Canada-reis voor 2024 boeken?

  • hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je uit bent
  • de hoogste vroegboekkortingen
  • de laagste huurprijzen
  • de meeste beschikbaarheid en keuze
  • veel voorpret!

Je hebt al een offerte in één werkdag voor jouw 2024-vakantie en krijgt altijd binnen een werkdag reactie op je mail. Telefonisch zijn we ook goed bereikbaar. Je hebt bij ons geen last van wachtrijen of ingewikkelde keuzemenu's.

Hoe werkt het boeken van een reis?

De meeste mensen nemen een routevoorbeeld in Canada uit uitgangspunt. Deze kun je kant-en-klaar boeken, maar het is ook mogelijk om er je eigen draai aan te geven. Kies dan voor 'bewerk in routeplanner'. Vul het offerte-formulier in en je weet binnen één werkdag wat jouw droomreis kost. Overigens is het geen enkel probleem jouw offerte nog helemaal aan te passen en te finetunen.

auto of camperreis Canada 2024

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan