El Rancho Inn, Bw Signature Collection Millbrae, California

Algemeen

Adres:
1100 El Camino Real
Millbrae 94030
United States

GPS-locatie:
37.607973, -122.3976578

Reviews (28)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 23-08-2018 door r.osterwald7@upcmail.nl

Ons laatste hotel, na 5 weken roadtrip. Dus beetje weemoedig. Goed hotel, vlakbij vliegveld en autoverhuurbedrijven voor retour auto. Vlakbij voldoende tankmogelijkheden. goede kamer, ruim. mogelijkheid in lobby voor printen boardpassen. Goed en redelijk geprijst restaurant. We waren de volgende ochtend binnen half uur bij vliegveld.

Bezocht op 12-08-2018 door SAMEN

Mooi hotel dichtbij het vliegveld en ontzettend aardig personeel

Bezocht op 17-09-2018 door Vakantie Amerika 2016

Prima hotel vlakbij sfo Airport. Ruimte genoeg om auto te parkeren. Gemoedelijk. Aardig personeel. Genoeg eettentjes, fast-food in de buurt. Er rijdt een trein langs die bij de overweg toetert. Wij hebben er geen last van gehad. Ontbijt eenvoudig maar prima. Aanrader als je de volgende dag op doorreis gaat.

Bezocht op 24-07-2018 door sodriessen@hetnet.nl

na vlucht van NY naar SF is dit een prima hotel/motel voor 1 overnachting, niet te prijzig, de dag erna camper bij Best Time opgehaald (met een taxi door hotel geregeld, US 100,=). Op loopafstand van hotel winkels en eetgelegenheden. Vanaf vliegveld SF bellen naar hotel om ons door hotel shuttle op te laten halen (=gratis), goeie service.

Bezocht op 22-07-2018 door schram.verhoeven@planet.nl

Een prima hotel voor de eerste nacht. Goed ontbijt! Als Tioga tours reserveert is het wel een tip dat ze niet helemaal achteraan in het hotel boeken.

Bezocht op 27-07-2018 door anneleenduquet@hotmail.com

Uurtje rijden van San Francisco centrum, 10 minuten van luchthaven SFO. Perfect hotel ifv vertrek of aankomst luchthaven. Gratis parkeren. Ontbijt redelijk basic. Restaurant ter plaatse heel matig.

Bezocht op 10-08-2018 door Boggies on tour

El Rancho is echt een uitstekende locatie. Dichtbij het vliegveld, maar door het station van BART dat niet te ver uit de buurt ligt is ook het centrum van San Francisco prima te bereiken. Extra pluspunt is het ontbijt dat is inbegrepen. Van het zwembad moet je je niet al teveel voorstellen, want dat is echt super klein. De kamers zijn modern, schoon en van alle gemakken voorzien (je kunt zelfs koffie en thee zetten op je kamer). Een echte aanrader!

Bezocht op 08-08-2018 door mmvcholtmaat@gmail.com

Qua ligging bij het vliegveld ideaal. Erg goed ontbijt met bovendien ruime tijden. Kamers okay. Omgeving zelf is niks.

Bezocht op 18-07-2018 door Marian

Goed hotel met een fijne service van en naar het vliegveld.

Bezocht op 31-07-2018 door phofman@solcon.nl

Goed hotel in de buurt van het vliegveld, waar je overigens geen enkele last van hebt. Ruime kamer, aardig ontbijt.

Bezocht op 11-06-2018 door peterbeelden@gmail.com

Prima hotel om de laatste dag door te brengen. Vriendelijke mensen bij de receptie en we moesten wel om 12.00 uur uitchecken, maar mochten nog tot 17.00 uur van het zwembad gebruik maken. Prima service naar vliegveld.

Bezocht op 05-09-2017 door sthoogland@gmail.com

Mooi hotel, schone nette kamers zag er goed uit. Goede ligging bij het vliegveld en winkels in de buurt.

Bezocht op 21-08-2017 door Frits en Marijke Bergen

Prima hotel. Ontbijt goed. Kamers schoon. Men kan extra broodjes pakken voor onderweg. Fruit.

Bezocht op 12-08-2017 door mhdr2011@gmail.com

Prima

Bezocht op 29-07-2017 door r.pouwels@solcon.nl

Moet je overnachten vlak voor vertrek of vlak na aankomst. Doen! Prima kamers, heerlijke bedden, schone badkamer met bad. Onze pubers waren blij dat ze weer een keer konden badderen. Simpel zwembadje, maar prima om je even in af te koelen. Shuttle systeem naar vliegveld werkte perfect. Na kleine digitale speurtocht besloten om 's avonds voor de derde keer op onze rondreis pizza te gaan eten. We zijn naar Zorba's pizzaria gelopen wat ongeveer een kilometer naar het noorden ligt. Advies voor iedereen; luister naar de serveerster en bestel de kleinste maat (mini). Wij deden slechts één stapje terug, van medium naar small, maar het is niemand gelukt om hem helemaal op te krijgen. Half was al een prestatie voor velen. Heerlijk en goed belegd. Logisch dat er tientallen loco's aanwezig waren om gezellig met het gezin te eten. Altijd goed teken.

Bezocht op 14-05-2017 door nicoverstoep@hotmail.com

Prima lokatie, zowel bij aankomst als voor vertrek bij Int. Airport SanFrancisco Heeft shuttle-verbinding met vliegveld elk 1.2 uur...wel aanmelden van te voren en een zeer plezierige en hulpvaardige staf. Bij aankomst hadden wij een kleine kamer en konden onze (geopende) koffers niet goed plaatsen, na opmerking hierover werd on beloofd dat we bij vertrek (=/- 3 weken later) een grotere kamer zouden krijgen ...en inderdaad. Er is vrij ...eenvouding ...ontbijt-snack in de ochtend en voor diner is er ook een goede jkeuken (wel reserveren). Ook voor snlle verbinding naar downtown ligt dit prima > met shuttle naar vliegveld ...of 20 min. lopend ...naar station voor BART (Bay Area Rapid Transport) voor zeer snelle verbinding en je bent voor 5 $ in de stad

Bezocht op 31-05-2017 door c.vinkenvleugel@hotmail.com

Net en gastvrij hotel. Het 'gratis' vroege ontbijt is zeer minimaal. Wij hadden een early pick-up bij Best Time RV en dit hotel zit niet in de pick-up route, moesten hierdoor nog een aanzienlijk stuk lopen om bij het desbetreffende hotel te komen (Marriot).

Bezocht op 28-04-2017 door diannesnippe@hotmail.com

Fijn hotel met ontbijt, schone kamers. Vriendelijk , behulpzaam personeel

Bezocht op 18-08-2016 door Martin Boselie

Als je bijna 10 maanden van te voren boekt, en dan ergens achteraan gezet wordt boven de afzuiging van de wasserette, heb je toch niet het gevoel dat je welkom bent. Wel mooie appartementen, maar de trein die elke 10 minuten achter je door rijd is minder leuk. Het was maar voor een nacht, daarna naar het vliegveld.

Bezocht op 14-08-2016 door poeteren54@hotmail.com

Zeer goed nieuw hotel. Dichtbij Airport. Alle faciliteiten aanwezig.

Bezocht op 19-09-2015 door Eddy paul Depauw

Super hotel , goede en vriendelijk ontvangst . Lekker ontbijt in de prijs van de kamer

door Wilma van der Horst op 18-08-2015

Prima hotel, nette en ruime kamer, vriendelijk personeel, handige ligging. Prima gratis pendeldienst naar luchthaven.

door Willem, Jenny, Aldert, Martijn en Anna op 03-07-2015

Als eindpunt van onze reis was dit hotel voor ons gereserveerd. Leuke ruime kamer met de mogelijkheid zelf koffie/thee te zetten.

door E. Kolijn op 15-08-2014

Onze laatste nacht in Amerika. Fijne hotelkamer met alle voorzieningen en schoon. Uitstekende Wifi. Lekker zwembad en hottub. Ontbijt snack inbegrepen, niet heel uitgebreid maar prima. Op loopafstand van Broadway waar verschillende eettentjes zitten. Gratis shuttlebus van-en naar vliegveld. Online inchecken en je vliegtickets printen is mogelijk in de lobby.

door Marc van Hoogendorp op 18-07-2014

Ideaal, zeer mooi complex om na een lange vlucht even bij te komen.

door D.H. de Graaf op 05-11-2013

Keurig hotel vlak bij het vliegveld. Wordt keurig met shuttle bus naar vliegveld gebracht. Kamer aangenaam zelfs een koelkastje en mogelijkheid om koffie en thee te maken. Badkamer ook zeer netjes. Gehele kamer was keurig schoon. Je kan wel de opstijgende vliegtuigen iets horen, maar geeft niet veel overlast. Krijg een eenvoudig ontbijt s'morgens. Kan ook een uitgebreid ontbijt krijgen maar daar betaal je dan voor. Verschillende supermarkten en eetgelegenheden in de buurt.

door M. Meurders op 11-06-2013

Prima kamer, prima badkamer, ontbijt nou ja, redelijk restaurant; en dit alles met luchthaven shuttle. Niet verkeerd voor een nacht.

door M. Brocatus op 25-06-2012

Prima hotel, simpel ontbijt. Niks op aan te merken.

Review dit hotel
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan