Telegraph Cove Telegraph Cove, British Columbia

Algemeen

Adres:
BOX 1
Telegraph Cove V0N 3J0
Canada

GPS-locatie:
50.545235, -126.834013

Telefoonnummer:
(250)928-3131

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 04-08-2016 door P. Schellekens Hosselet

Geweldig leuk authentiek dorpje. Wij hadden een huisje (100 jaar oud) aan de walk board voor ons gezin en dat was zeer ruim , comfortabel. Goede service. Vanuit dit dorp worden m.i. de allerbeste excursies van Vancouver Island georganiseerd voor het spotten van wildlife (o.a. walvissen, orka's en beren).

Bezocht op 04-08-2015 door Goedele Marcel

Hier heb ik niets goed over te vertellen, de kamers zijn schandalig niets comfort, slechte matras ( gewoon een schuim), schimmels op de ramen, een open boiler in de kamer die blijkbaar voor nog 4 andere kamers warm water moest leveren, onze doucht lekte maar er werd niets aan gedaan, ze stuurde ons telkens weg met een flauw excuus, een spleet onder de deur van 1 cm waardoor er veel lawaai te horen was. Door de ligging profiteren de restaurants er van om hun prijzen hoger te leggen dan elders. Onze enige slechte ervaring met Canada. Ik wou hier geen ster geven dit verdiend geen hotel maar dat is blijkbaar niet mogelijk, vandaar 1 ster aangeduid.

door Nyb van Vemden op 04-06-2015

Veel sfeer en mooie omgeving. Verwacht qua luxe niet veel. Wel mogelijkheid om zelf te koken. Bedden waren verouderd maar zijn mei 2015 vernieuwd. Er is geen tv, internet voor betalen. Eten in restaurant goed te doen. Aardig en vriendelijk personeel.

door klaasbakker op 27-06-2014

Heel mooie locatie.

Review dit hotel
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan