The Lodge At Zion Country Springdale, Utah

Algemeen

Adres:
792 Zion Park Blvd.
Springdale 84767
United States Of America

GPS-locatie:
37.189467547, -112.996895313

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 01-06-2024 door marchialammersen

prima

Bezocht op 29-04-2024 door idske_c

Fijn hotel tijdens onze reis. We werden vriendelijk ontvangen door de dame van de receptie. Het ontbijt is Amerikaans, muffins, cereals etc, maar ook een keer croissantjes. De kamer heeft geen magnetron, maar je mag die in de ontbijtzaal gebruiken. Heerlijk zwembad met een hottub. Vanaf het hotel is het 2 minuten lopen naar de shuttlebus die je naar het park brengt, vanaf daar kan je overstappen op de bus die het park ingaat. Tijdens ons verblijf deed de wifi het niet, dat was jammer.

Bezocht op 04-05-2024 door bertilona

Heel mooi hotel vlakbij het national park. We hadden fietsen gehuurd aan de overkant van de weg en waren binnen 10 min. In het park. Ook een pendel bus om mee naar het park te gaan vertrekt een stukje verderop. Verder waren het mooie ruime kamers met heerlijke bedden. Ook het zwembad zag er heel netjes uit . Het hele complex zag er heel verzorgd en netjes uit . Bij het verblijf zat ook een ontbijt en dat was echt Amerikaans , muffins , eieren , koeken en fruit . Maar alles was vers en lekker .

Bezocht op 04-05-2024 door bertilona

Heel mooi hotel vlakbij het national park. We hadden fietsen gehuurd aan de overkant van de weg en waren binnen 10 min. In het park. Ook een pendel bus om mee naar het park te gaan vertrekt een stukje verderop. Verder waren het mooie ruime kamers met heerlijke bedden. Ook het zwembad zag er heel netjes uit . Het hele complex zag er heel verzorgd en netjes uit . Bij het verblijf zat ook een ontbijt en dat was echt Amerikaans , muffins , eieren , koeken en fruit . Maar alles was vers en lekker . Dit hotel is echt een aanrader

Bezocht op 10-07-2023 door pimverbelen

Een goed hotel zonder meer, valt verder weinig over te zeggen

Bezocht op 14-05-2023 door peterluciehermans

Goed, juist omdat het niet zo grootschalig was. Ontbijt was ook goed (amerikaans incl zelf wafels maken). Ga met de shuttle voor de deur naar het park (parkeer terreinen zijn duur en vol)

Bezocht op 27-05-2023 door lnagel1997

Dit was een goed hotel! Hele fijne bedden, schone badkamer en fijn opgezet. Het ontbijt was prima maar niet bijzonder. Voor de rest echt een heel fijn hotel!

Review dit hotel
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan