Heritage Inn San Diego Near Seaworld San Diego, California

Algemeen

Adres:
3333 Channel Way
San Diego 92110
United States Of America

GPS-locatie:
32.7560918, -117.2191347

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 07-08-2018 door sten.vandermeer@gmail.com

Een ware flop. Hotel zag er oud en vies uit en administratief was het ook niet al te best. Bij aankomst stond onze boeking niet in het systeem wat de nodige schrik opleverde. Nadat de boeking toch was gevonden liepen we naar de kamer toe en merkte we op dat er veel 'rare types' rondliepen over de balustrades die het hotel had. We zagen verschillende mensen binnen roken en bij aankomst in onze kamer bleek ook in onze kamer een enorme rooklucht te hangen. Wij zijn vervolgens naar de receptie gelopen en hebben dit aangegeven waarna wij een upgrade kregen naar een andere kamer. In deze nieuwe kamer was de rooklucht een stuk minder, maar was deze nog wel lichtelijk aanwezig. Op de vraag bij de receptie waarom er overal een rooklucht hing en hoe het kan dat wij mensen binnen zien roken werd een beetje raar gereageerd, er werd ons namelijk gezegd dat ze er alles aan doen om het te stoppen maar dat het niet lukt. Uiteindelijk hebben we er maar het beste van gemaakt door onze twee nachten in dit hotel ook echt alleen te gebruiken om te slapen en overdag zo lang mogelijk weg te blijven.

Even terugkomend op de "rare types", wij hadden het idee dat er veel mensen zaten die illegale dingen aan het doen waren en die voor langere tijd in het hotel zaten. Als we aan kwamen rijden met de auto gingen er steeds gordijntjes een klein beetje open om te zien wie je was en daarna gingen diezelfde gordijntjes snel weer dicht. Zo af en toe zagen we ook mensen die de balustrade over liepen naar een deur toe, iets aanpakte en daarna weer snel verdwenen. Dit zorgde bij ons voor een onveilig gevoel.

Bezocht op 05-10-2017 door ellenvangraas@gmail.com

Dit hotel zou ik afraden. Ook voor 1 nacht. Kamer is redelijk, wel heel gezellig met een soort TL-verlichting. Het is erg gehorig (vooral als je buren in de nacht enorme ruzie aan het maken zijn). De sfeer die in het rond het hotel hangt geeft niet erg een fijn gevoel

Bezocht op 30-07-2017 door xavier_ingrid@zonnet.nl

Na de prima mix van hotels op deze rondreis was dit hotel echt het dieptepunt: Het gebouw en de kamers waren sterk verouderd, sfeerloos, kamers waren heel kaal en muf en het was een zeer ongezellige buurt. Enige pluspunten waren de grote gratis parkeerplaats en het feit dat het vliegveld dichtbij was.

door R. Lub op 22-06-2012

Dit hotel ligt qua ligging prima. Hier vandaan kun je alles vlot bezoeken, zoals downtown, Sea World, shopping Malls enz. In de directe omgeving diverse restaurants en winkels. De kamer is klein en ruikt niet fris. Deze kamer was echt de minste van alle kamers tijdens ons verblijf. Het inbegrepen ontbijt bestond uit alleen zoetigheden (muffins/ danish) en koffie of thee en stond op een hele kleine tafel in de lobby (die al niet groot was) Er is dus geen gelegenheid om daar je "ontbijt" te nuttigen, deze moet je mee naar de kamer nemen. Alles een beetje smoezelig, evenals het zwembad.

Review dit hotel
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan