Jouw persoonlijke reisgids

Boek je bij ons een camper, dan kun je een gratis persoonlijke reisgids aanvragen. Ook als je een autorondreis met hotels maakt, ontvang je zo'n reisgids. Daarvoor hoef je niets te doen, je ontvangt hem vanzelf bij je reispapieren. Hieronder lees je wat je moet doen om de persoonlijke camperreisgids te ontvangen; die krijg je namelijk niet automatisch.

Wat is het?

 • Een gepersonaliseerde reisgids met daarin jouw camperroute van dag tot dag
 • Gedetailleerde info over alle plaatsen op jouw route: van toffe hikes tot mooie uitzichten
 • Extra tips voor mooie bezienswaardigheden in de buurt en op de route
 • Bij elke plaats jouw favoriete campings

Persoonlijke reisgids camper

Hoe werkt het?

Alleen reizigers die bij ons een camper hebben geboekt, kunnen een persoonlijke reisgids aanvragen.

 1. Log in op www.tiogatours.nl/mijn-tioga. Zonder inlog kun je de reisgids niet aanvragen. Heb je nog geen account? Maak er gratis een aan. Gebruik het e-mailadres dat je bij je boeking hebt opgegeven. Het aanvragen werkt het beste op een groter scherm (laptop/desktop of eventueel tablet).
 2. Heb je je route al gemaakt en opgeslagen in Mijn Tioga? Ga dan naar stap 4. Heb je nog geen route gemaakt? Ga dan verder met stap 3.
 3. Stippel op onze site je route uit en maak hem definitief. Je kunt een bestaande route gebruiken en aanpassen, of zelf een route maken met onze routeplanner. De routeplanner werkt het beste op een laptop of desktop. Kun je een plaats niet vinden in de routeplanner? Kijk dan hieronder bij 'Veelgestelde vragen'. Sla de route op in je Mijn Tioga-account (maak het hartje geel).
 4. Zoek met onze campingplanner campings uit waar je gaat/wilt overnachten en maak ook daar het hartje geel. De campingplanner staat in het zijmenu/submenu bij je gemaakte route. Kun je de beoogde camping niet vinden? Lees hieronder verder bij 'Veelgestelde vragen'.
 5. Open vervolgens je opgeslagen route vanuit je Reisfavorieten in Mijn Tioga en ga naar het tabblad 'Persoonlijke reisgids bestellen'.

Persoonlijke reisgids camper

De vouchercode

 1. Zoek je vouchercode op. Deze code vind je terug bij je boeking in Mijn Tioga. Klik op 'Boekingen', klik je boekingsnummer aan en klik vervolgens op 'Vouchers'.
 2. Ga terug naar je als favoriet gemarkeerde route (in je Reisfavorieten) en ga naar het tabblad 'Persoonlijke reisgids'. Vul hier de code in en vraag de gids aan.
 3. Binnen drie weken valt de reisgids op je deurmat.

Persoonlijke reisgids camper

Voorwaarden

 • Je ontvangt één persoonlijke reisgids-voucher per geboekte camper. Deze krijg je gratis van ons. Wees dus zeker van je route voordat je de gids aanvraagt. We kunnen je een nieuw of extra exemplaar toesturen, de kosten hiervoor (€ 25,- incl. verzendkosten) zijn dan voor jouw rekening.
 • Er worden maximaal zeven favoriete campings per plaats getoond.
 • Om te garanderen dat je de reisgids op tijd in huis hebt, dien je hem uiterlijk vier weken voor vertrek aan te vragen.
 • Wij zorgen dat de reisgids bij jou thuis wordt afgeleverd. Lukt het ons niet om de gids op tijd te drukken en te verzenden, dan ontvang je de reisgids als PDF.

Camperreis

Veelgestelde vragen

De routeplanner geeft mijn plaats niet weer als optie, wat nu?

Onze routeplanner toont plaatsen die op rijafstand van elkaar liggen en die door ons zijn gemarkeerd als interessant. Kleine, onbekende plaatsjes staan er vaak niet tussen, omdat we hierover ook geen specifieke informatie hebben. Het beste is om dit geval een dichtbij gelegen alternatief te kiezen.

Ik kan mijn camping niet vinden met behulp van de campingplanner, wat nu?

Onze campingplanner toont campings in een straal van 130 kilometer rond de gekozen plaats, tenzij ze dichter bij een andere plaats op je route liggen. Misschien ligt jouw camping verder van de gekozen plaats af of juist dichter bij een andere plaats op je route. Is dat allebei niet het geval? Dan kan het zijn dat de camping nog niet in onze database staat. Je kunt dit checken en vervolgens de camping zelf toevoegen via www.tiogatours.nl/campings. De camping verschijnt dan na een tijdje bij de opties in de campingplanner.

Hebben jullie mijn aanvraag ontvangen?

Na het aanvragen van het routeboek verschijnt er een melding in beeld dat we je aanvraag hebben ontvangen. In Mijn Tioga is je vouchercode doorgehaald en erachter staat: 'ingewisseld'. Als je dit ziet, dan is de aanvraag bij ons binnengekomen.

Beginnen maar

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan