United Airlines

Vlieg met United Airlines naar Amerika... of verder

United Airlines biedt het hele jaar door non-stopvluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, New York/Newark Liberty, Houston en Washington, D.C. Tijdens het zomerseizoen (maart-oktober) vliegt United ook dagelijks rechtstreeks tussen Amsterdam en San Francisco, en vanaf 2020 tweemaal dagelijks naar New York. Alle vluchten zijn gunstig getimed voor een vlotte aansluiting op deze Amerikaanse hubs, met een uitgebreid netwerk van vluchten naar bestemmingen in heel Amerika.

United Airlines en United Express voeren samen dagelijks ongeveer 4.900 vluchten uit, naar 355 luchthavens op vijf continenten. United is een stichtend lid van Star Alliance®. Dit geeft frequente reizigers de mogelijkheid om mijlen te sparen via het MileagePlus® programma van United of via het programma van een Star Alliance partner.

United United

United Economy

Op alle trans-Atlantische vluchten geniet je in United Economy® van een driegangenmenu met gratis frisdranken, bier of wijn. Alle stoelen zijn ook uitgerust met een individueel video scherm voor gratis on-demand entertainment.

Voor meer informatie over United Economy, klik hier.

United Economy

United Economy Plus voor meer comfort

Economy Plus®-stoelen bevinden zich in het voorste gedeelte van de Economy Class cabine en bieden extra beenruimte. Het reserveren van een Economy Plus stoel kan vanaf het moment dat het ticket is uitgegeven, tijdens het check-in proces online of op de luchthaven bij de check-in balies en is ook beschikbaar op alle vluchten vanuit Amsterdam. De prijs wordt bepaald op basis van tijdstip, datum, aanbod en stoel. United MileagePlus Premier leden kunnen vooraf gratis toegang krijgen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

United Economy Plus

United Polaris Business Class

Geniet van een reiservaring gericht op slaapverbetering dankzij speciaal beddengoed ontworpen om de best mogelijke nachtrust in de lucht te bieden. In de United Polaris lounges kunnen business class reizigers voor hun vlucht à la carte dineren, of gebruik maken van privé bedden en spa-achtige douches. Meer weten over de ervaring in United Polaris℠ Business Class

United Polaris Business Class

Wi-Fi aan boord

Op bijna alle toestellen heeft United Wi-Fi geïnstalleerd zodat je verbonden kunt blijven om te werken of om naar je favoriete programma te kijken. De kosten voor United Wi-Fi® variëren en zijn afhankelijk van de vlucht. Abonnementen zijn mogelijk en op sommige vluchten kunnen United MileagePlus® leden met hun mijlen betalen.

Voor meer informatie over United Wi-Fi, klik hier.

United Airlines Wifi aan boord

Download de United app

Maak gebruik van de United app om bijvoorbeeld online in te checken vanaf 24 uur voor vertrek. Via de app krijg je ook toegang tot je mobiele instapkaart, vlucht en MileagePlus informatie, entertainment menu aan boord, United Wi-Fi® en veel meer.

App United Airlines

De nieuwe kleuren van United Airlines

Ontdek hier de nieuwe kleuren van United.

Alle informatie is onder voorbehoud van wijzigingen.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan