Delta Air Lines

Of je nu naar Atlanta of Anchorage wil: Delta Air Lines vliegt naar 57 bestemmingen in Amerika en Canada. Het behulpzame personeel van Delta Air Lines zorgt ervoor dat je je thuis voelt tijdens hun vluchten, ook als je een lange reis maakt ver van huis. Door de kleine extra’s vliegt de reis voorbij. Delta is een van de grondleggers van de wereldwijde alliantie SkyTeam®, waar ook Air France-KLM deel van uitmaakt.

Delta Air Lines

Welkom aan boord!

Je stoel is voorzien van een uitklaptafeltje en een televisieschermpje waarop je films en series kunt kijken. Op internationale vluchten krijg je een koptelefoontje, op binnenlandse vluchten moet je hiervoor betalen of deze zelf meebrengen. Als je graag bij het raam wil zitten of juist aan het gangpad, kun je (tegen betaling) een stoel reserveren. Tijdens de vlucht krijg je een kleine snack en een (warme) maaltijd met een drankje.

Delta Air Lines economy

Delta Comfort+

Mensen met lange benen kunnen bij Delta Air Lines kiezen voor Delta Comfort+. Je stoel heeft dan tot 10 centimeter extra beenruimte en meer opbergruimte voor je handbagage. Bovendien mag je gebruik maken van Sky Priority, waardoor je sneller aan boord kunt. Je krijgt bovendien een deken, kussentje en koptelefoon zodat je kunt genieten van het uitgebreide aanbod films en series. Bij je stoel zit een oplaadpunt – zodat je onderweg je laptop, tablet of telefoon kunt opladen. Delta Comfort+ is beschikbaar op geselecteerde vluchten.

Delta Air Lines Comfort+

First Class

Voor extra service en voorzieningen vlieg je First Class. Je hebt dan een stoel met wel twintig centimeter extra beenruimte, die bovendien een stuk breder is dan reguliere vliegtuigstoelen. Je televisie is een stuk groter en geeft toegang tot speciale series, films en ander entertainment. Je wordt tijdens de vlucht geholpen door een persoonlijke steward of stewardess, die je verwelkomt met een drankje en een hartige snack. Reizigers in First Class mogen eerder aan boord dankzij Sky Priority. Je krijgt bovendien een koptelefoontje, kussentje en een deken.

Delta Air Lines First Class

Delta One

De meest exclusieve manier van vliegen is Delta One. Je krijgt een ruime zitplaats met een eigen tafeltje en een televisiescherm dat je op verschillende manieren kunt verstellen. Zitplaatsen bij Delta One zijn voorzien van een eigen stopcontact, zodat je onderweg je laptop of smartphone kunt opladen. Ook krijg je een goede koptelefoon, zodat je tv kunt kijken zonder omgevingsgeluiden. Als je wil slapen, klap je de stoel 180 graden achterover zodat een ligbed ontstaat. Uiteraard krijg je een deken en een kussen voor een extra comfortabele nachtrust. Een toilettasje helpt je fris aan te komen op je eindbestemming.

Delta One

Sky Priority

Bij Comfort+, First Class en Delta One maak je gebruik van Sky Priority. Dit betekent dat je voorrang krijgt bij het boarden, zodat je jezelf in alle rust kunt installeren voor je lange vlucht. Bovendien krijg je voorrang bij de security en het inchecken. Ook gaat jouw bagage als eerste van boord, zodat je niet lang hoeft te wachten tot je je koffer weer hebt.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan