Aer Lingus

Met Aer Lingus vlieg je vanaf Amsterdam via Dublin naar de volgende bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada: New York (John F. Kennedy & Newark), Boston, Washington, Hartford, Chicago, Philadelphia, Orlando, Miami, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Minneapolis St. Paul en Toronto. Vlieg je met Aer Lingus dan vindt de Amerikaanse paspoort- en grenscontrole al plaats tijdens de transfer op Dublin airport. Bij aankomst in Amerika kun je de lange wachtrijen bij de grenscontrole vermijden en meteen doorlopen naar de bagagehal.

Aer Lingus logo

Economy Class

De standaardklasse bij Aer Lingus is Economy Class. Tijdens transatlantische vluchten biedt Aer Lingus gratis maaltijden, (alcoholische) dranken en snacks. Dankzij het in-flight entertainmentsysteem heb je een ruime keuze aan films, series, games en muziek. Wifi is tegen betaling beschikbaar. Op intercontinentale vluchten is één stuk ruimbagage van maximaal 23 kilogram bij de prijs inbegrepen. Je bagage wordt doorgelabeld naar de eindbestemming.

Aer Lingus

Business Class

In de Business Class geniet je van nog meer beenruimte en luxe. Behalve de voordelen van de Economy Class zoals het uitgebreide entainmentsysteem beschik je in de Business Class over een stoel die je in een mum van tijd transformeert tot een plat bed. Zo kom je nog uitgeruster op de plaats van bestemming aan. De stoel heeft bovendien veel handige opbergruimtes, is voorzien van een stopcontact en zijn vrijwel allemaal gelegen aan het gangpad. Tijdens de vlucht heb je gratis wifi en staan er verfijnde gerechten op het menu met typisch Ierse ingrediënten. In de Business Class zijn maximaal drie stuks ruimbagage toegestaan met een totaalgewicht van maximaal 69 kilogram.

Business Class Aer Lingus

Aerclub

Vlieg je met Aer Lingus dan ontvang je tijdens iedere vlucht Tier Credits. Met deze Credits heb je toegang tot priority check-in en boarding en toegang tot de lounge. Bovendien spaar je gelijktijdig Avios punten die je kunt inwisselen voor vluchten met Aer Lingus en partner luchtvaartmaatschappijen.


Business Class Aer Lingus
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}