Rocky Mountaineer Vraag offerte aan

Rocky Mountaineer biedt panoramische en luxe treinreizen aan door het westen van Canada.

Treinreizen in West-Canada

Vanuit een comfortabele coupé geniet je van de landschappen van British Columbia en Alberta. Treinritten van deze maatschappij behoren tot de spectaculairste ter wereld. Vanuit de trein zie je fantastische landschappen. Bovendien treed je in de sporen van de oude goudzoekers die dit gebied als eerste verkenden. Er zijn verschillende routes mogelijk. Sit back, relax and enjoy the view!

Routes

Rainforest to Gold Rush

Treinroute tussen Vancouver en Jasper. Je rijdt door de meest extreme natuurlandschappen, van het grootste gematigde regenwoud op aarde tot de ruige Fraser Canyon en de mooiste meren op aarde. Ook passeer je weidse ranch-landschappen op het Cariboo Plateau.
rainforest to goldrush route

First Passage to the West

Treinroute tussen Vancouver en Lake Louise of Banff. Je rijdt door de adembenemende Canadese Rockies, langs de woeste Kicking Horse River en passeert monumenten uit de eerste dagen van de Canadese spoorwegen. Een van de vele hoogtepunten zijn de spiraalvormige Spiral Tunnels.
First Passage to the West route

Journey through the Clouds

Treinroute tussen Vancouver en Jasper. Je passeert enkele van de hoogste pieken van de Canadese Rockies en maakt kennis met de mooiste en meest verlaten natuurgebieden van Canada. Geniet van uitzichten over de mooiste valleien, hoogste bergen en de ruige Fraser Canyon. Ook passeer je Mount Robson, Canada's hoogste berg.
Journey through the Clouds route

Sfeerimpressie

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan