Treinreizen in Canada Vraag offerte aan

Zoef langs de ruige Canadese Atlantische kust of maak een onvergetelijke rit door de besneeuwde Rocky Mountains naar de stad Vancouver. Tijdens een treinreis verken je op comfortabele wijze de meest fantastische landschappen. Leun achterover en geniet van het uitzicht met een hapje en een drankje.

Treinreis Canada?

Waarom de trein?

Een treinrit is een comfortabele manier om in korte tijd een relatief grote afstand te overbruggen. Je kunt reizen door grootse natuurgebieden, waar je met de auto niet snel komt. Zo zie je bijvoorbeeld de mooiste watervallen en rivieren van de Rocky Mountains. Ook kun je eenvoudig meerdere steden bezoeken. Zo kun je eenvoudig van Montréal naar bijvoorbeeld Toronto, Québec of Ottawa reizen zonder dat je moeilijk hoeft te doen met parkeren. Na je citytrip kun je je huurvoertuig ophalen om je auto- of campervakantie te starten.

Rocky Mountaineer

Treinmaatschappijen

Canada heeft twee treinmaatschappijen: VIA Rail Canada is de nationale spoorwegmaatschappij en rijdt door het hele land. Rocky Mountaineer is de tweede maatschappij en biedt alleen (toeristische) treinreizen aan in West-Canada.

Rocky Mountaineer

VIA Rail Canada

De treinen van VIA Rail rijden voornamelijk in de breedte tussen Oost- en West-Canada en tussen de verschillende steden in het oosten des lands. Je kunt kiezen uit vier verschillende routes:

Routenetwerk ViaRail

Rocky Mountaineer

Rocky Mountaineer verzorgt treinreizen in West-Canada. Vanuit je comfortabele stoel bekijk je de adembenemende berglandschappen van British Columbia en Alberta. Er zijn drie routes:

Rocky Mountaineer

Prijs

Prijs van je treinreis

De kosten van je treinreis zijn afhankelijk van het traject dat je aflegt en het aantal personen in je reisgezelschap. Ook de luxe van je zit- of slaapaccommodatie is van belang. Daarom staan er op onze website geen prijzen. Je kunt wel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Je krijgt dan binnen één werkdag een voorstel van ons.

treinreis canada
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan