Vraag offerte

Four Seasons

Logo Four SeasonsFour Seasons is een camperverhuurder in Canada en is onderdeel van Fraserway RV. Waar Fraserway alleen nieuwe campers verhuurt, krijg je bij Four Seasons een camper van twee tot drie jaar oud. Men legt de nadruk op service en heeft een gedeeltelijk Nederlands management. Four Seasons heeft vijf verhuurlocaties. One-ways zijn niet mogelijk.

Bijzonder bij Four Seasons!

  • Luifels bij alle campers
  • Campingstoelen inbegrepen bij de camperinventaris
  • Alle modellen zijn in 2020 tot 2022 (seizoen 2023) of in 2021 tot 2023 (seizoen 2024) voor het eerst de weg op gegaan.

Transfers

Bij Four Seasons zijn transfers per shuttlebus in Calgary, Edmonton en Halifax inbegrepen in de huurprijs. In Vancouver (Abbotsford) en Toronto worden kosten voor transfers berekend. Er zijn transfers mogelijk per shuttlebus van/naar de luchthaven en van/naar luchthavenhotels. Op de locaties Calgary, Edmonton en Halifax zijn er ook transfers mogelijk van/naar downtown hotels.

Extra opties

Bij Four Seasons kun je vooraf de volgende opties bijhuren:

  • GPS
  • Babystoeltje/kinderzitje*
  • Wifi-hotspot, is te huur bij alle locaties. Je koopt er zelf een databundel bij. Kijk hiervoor bij het Global Wifi Plan op soliswifi.co. Bijgaand de handleiding voor de Wifi-hotspot klik hier

Meer weten over Four Seasons?

Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Volgend jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan