Vraag offerte

Four Seasons

Logo Four SeasonsFour Seasons is een camperverhuurder in Canada en is onderdeel van Fraserway RV. Waar Fraserway alleen nieuwe campers verhuurt, krijg je bij Four Seasons een camper van twee tot drie jaar oud, met uitzondering van de Adventurer - die is twee tot vier jaar oud. Men legt de nadruk op service en heeft een gedeeltelijk Nederlands management. Four Seasons heeft vijf verhuurlocaties. One-ways zijn niet mogelijk.

Bijzonder bij Four Seasons!

  • Luifels bij alle campers
  • Campingstoelen inbegrepen bij de camperinventaris Alle modellen met uitzondering van de Adventurer 4 zijn in 2017 of 2018 voor het eerst de weg op gegaan

Transfers

Bij Four Seasons zijn transfers per shuttlebus in Calgary, Edmonton en Halifax inbegrepen in de huurprijs. In Vancouver (Abbotsford) en Toronto worden kosten voor transfers berekend. Er zijn transfers mogelijk per shuttlebus van/naar de luchthaven en luchthavenhotels. Op de locaties Calgary, Edmonton en Halifax zijn er ook transfers mogelijk van/naar downtown hotels.

Extra opties

Bij Four Seasons kun je vooraf de volgende opties bijhuren:

  • GPS
  • Babystoeltje/kinderzitje*
  • WiFi-hotspot, vanaf 2022 (50 MB per dag). Wifi wordt enkel ondersteund in de hieronder aangegeven gebieden. Wifi is niet beschikbaar in de VS.
    * In de campers Van Conversion en C-Small (MH-19) kunnen geen babystoeltje/kinderzitje worden geïnstalleerd.

Meer weten over Four Seasons?

In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!