Vraag een vrijblijvende offerte

Camper huren South Central

Camper huren in de South Central? Dat betekent een reis door het Wilde Westen van Amerika. Jouw zoektocht naar cowboys, kloven en uitgestrekte landschappen begint in een van de plaatsen waar een camperverhuurlocatie is. Huur je camper via ons in Dallas, Houston of bijvoorbeeld Denver. Je hebt de keuze uit diverse soorten campers in de South Central: van kleine, avontuurlijke campervans tot grotere campers van 7 tot 9 meter lang.

Snel naar

Camperhuur South Central Camperhuur South Central

Veelgestelde vragen camperhuur South Central

Camper huren of auto huren in South Central?

In ons blog autohuur versus camperhuur leggen we uit wat de voor-en nadelen van beide manieren van reizen zijn. Er is namelijk voor beide vervoersmiddelen wat te zeggen. Gaat jouw voorkeur uit naar een auto huren of een camper in de South Central?

Met welke camperverhuurders werken jullie samen in South Central?

Wij werken met verschillende camperverhuurders samen. Cruise America heeft van alle partijen de meeste verhuurlocaties in de South Central, maar ook El Monte en Road Bear zijn in de grotere steden te vinden. Heb je voorkeur voor een bepaalde camperverhuurder, kijk dan goed in welke stad ze een locatie hebben. Schakel zeker ook de hulp van onze reisadviseurs in want zij hebben jarenlange ervaring met het samenstellen en uitzoeken van de mooiste reizen in de South Central. Geef ons je wensen door en wij kijken welke camper het beste aansluit bij jouw reisgezelschap, wensen en budget.

Welke campers kan ik huren in South Central?

Kijk bij de campermodellen op onze website en bepaal welke camper voor jou geschikt is. Zo zijn er verschillen in de grootte van de modellen, de luxe van de campers en de indeling aan de binnenkant. Zitten er lange personen in jouw reisgezelschap, dan is het bijvoorbeeld goed om naar de bedafmetingen te kijken. Vrijwel alle modellen hebben een keukentje, douche en toilet. Sommige modellen hebben zelfs een luifel, tv en slide-out. Er is voor iedere reiziger dus een passend model te vinden.

Kan ik camperhuur in South Central combineren met een andere regio?

Ja, de South Central bestaat uit de zuidelijke staden van het centrale deel van Amerika. Hoogstwaarschijnlijk gaat je route al door meerdere staten. Wil je een camper huren in South Central en in dezelfde reis ook Florida, Yellowstone of het zuidwesten van Amerika bezoeken? Ga er voor! Je hebt de vrijheid om je eigen route samen te stellen.

Waar vind ik nog meer info over camperhuur in South Central?

BIj het huren van een camper in South Central komt veel kijken. Scroll daarom ook eens door onze vraagbaak voor meer informatie over verzekeringen, reizen met kinderen, borg, rijbewijzen et cetera.

Vraag een vrijblijvende offerte
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}